GÜNCEL

Diğer

    Beylikdüzü Gürpınar'da 4 katlı 4 villa, yüzme havuzu ve bekçi evi mahkemeden satılık

    T.C. Büyükçekmece 1. (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu Beylikdüzü Gürpınar'da 4 katlı 4 villa, yüzme havuzu ve bekçi evinin satılacağını duyurdu.

    Diş protez laboratuvar hizmeti alınacak

    Tekirdağ İl Sağlık Müdürlüğü diş protez laboratuvar hizmeti alacağını duyurdu.

    Silivri’de 'İTAKSİ' dönemi başlıyor

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin “Akıllı Şehir” konseptine milli yazılımla yeni bir vizyon getiren “İTAKSİ” proje mekanizmasının Silivri’de taksicilere montajı başladı. Proje, zamandan ve yakıttan tasarruf sağlayacak ve istanbulkart ile otomatik ödeme imkanı sunacak. İTAKSİ ile ulaşıma büyük kolaylık, en üst düzeyde güvenlik ve hizmet kalitesi geliyor.

    Silivri Belediyesi’nden açıklama

    Silivri Belediyesi, Konutlar Bölgesinde Kentsel Dönüşüm Kanunu kapsamında vatandaş şikayeti üzerine Bakanlık tarafından başlatılan riskli yapı tespit süreci hakkında bilgilendirmede bulundu.

    TEM’de hafriyat kamyonu dehşeti: 1 kişi hayatını kaybetti

    TEM Otoyolu Kumburgaz mevkiinde kontrolden çıkan hafriyat kamyonu otomobil üzerine devrildi. Kazada üzerine kamyon devrilen aracın sürücüsü hayatını kaybetti.

    Kayıp sağlık çalışanı arkadaşının evinde ölü bulundu  

    4 gün önce Silivri’den kayıp olarak bildirilen 112 acil servis sürücüsü Adem Polat, arkadaşının evinde ölü olarak bulundu. Polat’ın ölüm nedeninin otopsiden sonra belli olacağı öğrenilirken, arkadaşı N.Y. ise psikolojik sorunlar nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

    Ramazan coşkusu Silivri Beltv’de yaşanacak

    Silivri Belediyesi Ramazan ayına özel etkinlik programı hazırladı. Silivri Beltv üzerinden gerçekleştirilecek olan yayınlarla ramazan sohbetlerinden tasavvuf müziğine, söyleşiden bayram lezzetlerine birçok program izleyicilerle buluşacak.

    Çorlu/Muhittin'de 3+1 daire icradan satılık

    T.C. Çorlu (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu 3+1 dairenin icradan satılacağını duyurdu.

    Tekirdağ Çorlu'da 3+1 daire icradan satılık

    T.C. Çorlu 4. İcra Dairesi 3+1 dairenin icradan satılacağını duyurdu.