GÜNCEL
Diğer
İmamoğlu, CHP İlçe Başkanlarıyla buluştu
CHP İlçe Başkanı Berker Esen, Pazar günü İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’un 39 ilçe başkanıyla gerçekleştirdiği buluşmaya katıldı.
Yılmaz’dan İBB bütçe görüşmelerinde “Nutuk” çıkışı
Perşembe günü gerçekleştirilen İBB 2021 bütçe ve performans görüşmelerinde söz alan Başkan Volkan Yılmaz, Cristiano Ronaldo'nun uçak içerisinde İBB iştiraki Kültür A.Ş. tarafından yayına hazırlanan 'Hatıralarla Karşılaştırmalı Nutuk' kitabını okuduğuna dair fotoğraf paylaşımını eleştirdi.
“İstanbul’un tarımsal alanları korunmalıdır”
İBB’nin 2021 yılı bütçe ve performans görüşmelerinde MHP Grup Başkanvekili olarak söz alan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, tarım faaliyetlerinin desteklenmesine ayrı bir paragraf açtı.
Volkan Yılmaz: Adalet ilkesine ne kadar sadık kalınacak!?
İBB MHP Grup Başkanvekili ve Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, İBB Meclisinde gerçekleştirdiği 2021 yılı bütçesi ile ilgili değerlendirmesinde adalet vurgusunda bulundu.
Yılmaz’dan ‘SIFIR ATIK’ ile YERİNDE AYRIŞTIRMA vurgusu
İBB bütçe görüşmelerinde konuşan MHP Grup Başkanvekili aynı zamanda Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Seymen Katı Atık Toplama Merkezine daha çok çöp getirerek ‘Dünyanın en büyük çöpten elektrik üreten tesisine sahip olmak’ yerine ‘sıfır atık’ ile yerinde ayrıştırmayı öncelemek gerektiği yönündeki görüşünü yeniledi. Bu yöntem ile üretilen elektrikten katbekat daha fazla katma değer sağlanacağını ifade etti.
Başkan Yılmaz: Öğretmenler gelecek nesillerin mimarıdır
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yayınladığı mesajında, “Öğretmenlerimiz her devirde yaşadıkları toplumun âkil insanı, yol göstericisi, millî ve manevi değerlerinin taşıyıcısı konumundadır” dedi.
Başkan İmamoğlu: Dün İstanbul’daki vefat sayısı, 186. Susayım mı? Yutkunayım mı?
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Pazartesi mesaisine, gün ışımadan Gürpınar Su Ürünleri Hali’nde başladı. Balıkçı esnafıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinleyen İmamoğlu, bir esnafın, “Bazı belediyeler, aynı gün iki yerde pazarı olan esnafa, birini açtırıyor, birini açtırmıyor” şeklindeki serzenişiyle karşılaştı. Esnafa, “Eğer pandemiyle ilgili bir daraltma yapıyorlarsa, ben, pandemiyle ilgili alınan her tedbire saygı duyuyorum” yanıtını veren İmamoğlu, İstanbul’daki, “bulaşıcı hastalık” kaynaklı vefatlarla ilgili bilgiler paylaştı. İmamoğlu, “Bu konuda benim dilimin kemiği yok. Mecburum konuşmaya. Dün akşam, bulaşıcı hastalıktan İstanbul’daki vefat sayısı, 186. Ben şimdi ne yapayım yani; susayım mı, yutkunayım mı? Ben, uyuyamadım ki gece” dedi.
Silivri’de kaçak tütün operasyonu
İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, ilçemizde bir iş yeri ve ikamette yapılan baskınlarda kaçak sigara ele geçirildi ve imalatı yapıldığı belirlendi.
Tarımın desteklenmesine ilişkin hususlar belirlendi
Tarım ve Orman Bakanlığı, tarıma dayalı yatırımların desteklenmesine ilişkin hususların belirlendiğini duyurdu.