14. Ortaköy Börek Festivali’nde lezzet dolu anlar yaşanacak

14. Ortaköy Börek Festivali’nde lezzet dolu anlar yaşanacak

23.07.2024 10:29:43

Börek sevenler ve usta börekçiler, 14'üncü Ortaköy Börek Festivali'nde bir araya gelecek.

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen ve her yıl büyük bir ilgiyle beklenen Ortaköy Börek Festivali'nin 14'üncüsü, 27 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Börek sevenler ve usta börekçiler, lezzet dolu bir gün için festivalde bir araya gelecek.
FESTİVALDE ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK
Festival kapsamında düzenlenen börek yarışmasında, birinci olan katılımcıya tam altın, ikinci olan katılımcıya yarım altın, üçüncü olan katılımcıya ise çeyrek altın ödülleri verilecek. Ayrıca, yarışmaya katılan herkesi sürpriz hediyeler bekliyor.
BAŞVURU NOKTALARI VE SON BAŞVURU TARİHİ
Festivalde yer almak isteyenler, başvurularını Silivri Belediyesi İletişim Merkezi veya Ortaköy Mahallesi İletişim Noktası'na yapabilirler. Başvurular için son tarih ise 26 Temmuz 2024, Cuma günü olarak belirlenmiş durumda.
Bu yıl Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirilecek olan festival, "Festival Birlikte Güzel" sloganıyla hem yerel halkı hem de misafirleri börek kültürünü yaşatmaya davet ediyor. Festivalde yer alarak hem eğlenceli vakit geçirebilir hem de birbirinden lezzetli böreklerin tadına bakabilirsiniz. Buket KARAHIZIR

YORUM YAP