SPOR

Diğer

    Kasarcı, Şimdi yeni şeyler söylemek lazım

    Silivrispor Kulüp İkinci Başkanı Selim Kasarcı tamamlanan ligin ardından yaptığı değerlendirmesinde, “Biz şampiyonluğumuzu tribünleri kadın, çocuk, genç, yaşlı, siyasiler, STK’lar ve gerçek Silivrililerle doldurduğumuz için yaşadık sadece sevincimizi yok eden hakeme üzüldük” dedi.

    Gebze’nin 3. Lig hayalini İFA yıktı 0-0

    Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta Ligde kalma mücadelesi veren Küçükçekmece İFA ile şampiyonluk yarışı veren Kocaeli Gebze arasında oynanan maç golsüz beraberlikle sona erdi.

    Beycilerli kızlar Türkiye Finalleri için Aksaray’da

    Silivri’nin ilk ve tek hentbol takımı olan Beycilerspor’un kızları ilçenin ismini en iyi şekilde temsil edecekleri Türkiye Finalleri için Aksaray’da ter dökecekler.

    Çorluspor 1947 TFF 3. Lige yükseldi

    Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Çorlu 1947 Spor bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantileyerek 3. Lig'e yükseldi.

    Gencoğlu’ndan veda mesajı mı?

    Yaşanan hakem hataları ile gündemden düşmeyen Silivrispor’da Kulüp İkinci Başkanlarından ve Altyapılar Sorumlusu Süleyman Gencoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kafaları karıştırdı.

    Sakacıoğlu, Hayatımda hiç bu kadar kötü hissetmemiştim

    Bir yıllık emeğinin adeta çalındığı Silivrispor’da isyan ateşi büyüyor.

    Dakes, Teşekkürler tüm takıma

    Silivri TOKİ Anadolu Lise Müdürü Aydın Dakes zorlu Belediye Kütahya maçı sonrasında yaptığı değerlendirmesinde, “Tüm takıma teşekkürler” dedi.

    Çolakoğlu, Sonu Böyle olmamalıydı

    TFF 3. Lig 3. Grupta ligi 3. bitirerek Play-Off oynama hakkı kazanan Silivrispor oynadığı Belediye Kütahya maçında biraz hakem hatasıyla elenmesinin ardından Kulüp Başkanı Nuri Çolakoğlu, “Sonu böyle olmamalıydı” dedi.