19 Mayıs şiir ve kompozisyon birincileri

19 Mayıs şiir ve kompozisyon birincileri

16.05.2024 16:24:16

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı konulu Şiir ve Kompozisyon Yarışması birincileri belli oldu.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen 2023-2024 eğitim-öğretim yılı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı konulu Şiir ve Kompozisyon Yarışması tamamlandı.
ŞİİR YARIŞMASI BİRİNCİLERİ
Şiir Yarışması'nda Toki Cumhuriyet Anadolu Lisesi 10/D sınıfı öğrencisi Melis Aydın 1'inci ve Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11/A sınıfı öğrencisi Efe Buyral 2'nci oldu.
KOMPOZİSYON BİRİNCİLERİ
Kompozisyon Yarışmasında ise Değirmenköy Borsa İstanbul Çok Programlı Lisesi 10/B sınıfı öğrencisi Zehra Nur Kayabaşı 1'inci, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 11/A sınıfı öğrencisi Ceren Üstal 2'nci ve Silivri Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 11/BP sınıfı öğrencisi Amine Leyla Duymaz 3'üncü oldu.
Öğrencilerin bu başarıları, hem yeteneklerini sergilemeleri hem de milli bayramları kutlamaları açısından büyük önem taşıyor. Dereceye giren öğrencilere ödülleri, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreninde takdim edilecek.
Renginar SALİ

YORUM YAP