2. Anasınıflar Masal Anlatma Etkinliği

2. Anasınıflar Masal Anlatma Etkinliği

8.01.2019 11:54:34

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce 2018-2019 eğitim-öğretim yılı 2. Anasınıflar Masal Anlatma Etkinliği gerçekleştirildi.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ilk kez düzenlenen Bana Bir Masal Anlat Etkinliğinin bu yıl ikincisi gerçekleştirildi. 3-4 Ocak 2019 tarihlerinde Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin ev sahipliğinde, İpek Akşehirlioğlu ve Cem Akşehirlioğlu Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe ilçemiz anaokulu ve ilkokulların bünyesindeki anasınıfı öğrencileri katılarak masal anlatma yeteneklerini konuşturdular. İlk kez sahneye çıkma ve topluluk önünde kendini ifade etme heyecan ve deneyimi yaşayan minikler, sevimli halleriyle gülümsetirken, seçtikleri masalları da başarıyla anlattılar. Öğrenciler, öğretmenleri ve velilerine de heyecan ve gurur yaşattılar. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Can Cihangir Turan'ın sorumluluğunda gerçekleştirilen etkinliğin son gününde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay da katılarak minik öğrencilerini yalnız bırakmadı.
Etkinlik sonunda, öğrencilere Katılım Belgeleri ve hediyelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü takdim etti. Ahmet Ay, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen Yürütme Kurulu ve anasınıfı öğretmenlerine teşekkür etti.
Haber:
Renginar SALİ

YORUM YAP