3. Geleneksel Silivri Panayırı yarın

3. Geleneksel Silivri Panayırı yarın

30.08.2024 11:43:15

Eğlence ve kadın emeğinin bir arada olacağı, Silivri Belediyesi'nin katkılarıyla, Evim Atölyem tarafından organize edilen 3. Geleneksel Silivri Panayırı 31 Ağustos Cumartesi günü (yarın) düzenlenecek. 

Silivri Belediyesi'nin katkılarıyla, Evim Atölyem tarafından organize edilen 3. Geleneksel Silivri Panayırı, 31 Ağustos 2024 tarihinde Mimar Sinan Köprüsü'nde gerçekleşecek. Etkinlik, Silivri Kadın Emeğini Destekleme Projesi kapsamında düzenleniyor.
Panayır, ziyaretçilere birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler sunuyor. Programda takı tasarım, maske boyama, taş boyama gibi çeşitli workshoplar yer alacak. Çocuklar ve yetişkinler için düzenlenen geleneksel oyunlar, palyaço gösterileri ve köpük balon şovları da etkinliğin en keyifli anlarını oluşturacak.
Ayrıca, "Maskeni Tasarla" yarışmasıyla katılımcılar yaratıcılıklarını sergileyebilecekler. Gün boyunca sürecek olan etkinliklerde, müzik dinletileri ve halk oyunları gösterileri de panayır atmosferini zenginleştirecek.
KADIN EMEĞİNİ DESTEKLEYEN ÜRÜNLER
Panayır, aynı zamanda kadın emeğini destekleyen el yapımı ürünlerin ve 2. el eşyaların satışa sunulacağı bir alışveriş fırsatı da sunuyor. Bu ürünler, Silivri Kadın Emeğini Destekleme Projesi'ne katkıda bulunan kadınlar tarafından üretilmiş olup, ziyaretçilere benzersiz ürünler edinme şansı tanıyor.
Sokak lezzetleri, fotoğraf köşeleri ve akşam boyunca sürecek müzik dinletileri, panayırın diğer cazip yanları arasında yer alıyor.
Program akışı şöyle;
Saat 14.00 - Nilay Akalın ile Takı Tasarım Workshop
Saat 14.30 - Emine Toprak ile Maske Boyama Workshop
Saat 15.00 - Eylem Alas ile Taş Boyama Workshop
Saat 15.30 - Zehra Kılıçaslan ile Oyun Hamuru Yapımı Workshop
Saat 16.00 - Sevgi Ceylan ile Yetişkinlere Masallar
Saat 16.30 - Seda Çaylak ile Palyaço ve Eğlenceli Etkinlikler
Saat 16.45 - Felek Oral ile Bubble Show
Saat 17.00 - Badegül Çankaya ile Geleneksel Oyunlar (Halat Çekme, Çuval Yarışı, Kızak Çekme, Şovalye ve Halka Atma)
Saat 17.00 - Klarnet, Ritim, Akordeon Show - Aydın Mutlu, Aykut Yamalı, İlkay Kambur
Saat 18.00 - Açılış - Kurdele Kesimi
Saat 18.30 - Mübâdil Otantik Halk Oyunları Ekibi
Saat 19.30 - Müzik Dinletisi - Cihan May
Saat 20.00 - Müzik Dinletisi - Zühtü Uğur
Saat 20.30 - Müzik Dinletisi - Filiz Denizhan
Saat 21.00 - Müzik Dinletisi - Grup Çalemice
Panayırı düzenleyen Evim Atölyem ekibi, Silivri halkını eğlence ve dayanışma dolu bir gün geçirmek üzere davet ediyor. Renginar SALİ

YORUM YAP