3. Lider Çocuk Tarım Kampı tamamlandı

3. Lider Çocuk Tarım Kampı tamamlandı

6.06.2017 11:28:18

Üç gün süren 3. Lider Çocuk Tarım Kampı, Madalya Töreninin ardından sona erdi...

İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen 3. Lider Çocuk Tarım Kampı, Madalya Töreniyle son buldu.
30-31 Mayıs-01 Haziran 2017 tarihlerinde planlanan 3 günlük kampta, Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bulunan Büyüksinekli İzci Evi'nde bir araya gelen Hasan Özvarnalı İlkokulu, Piri Mehmet Paşa İlkokulu, Turgut Reis İlkokulu, Sevim Avni Çoğal İlkokulu, 75. Yıl Cumhuriyet İlkokulu, Gazi İlkokulu ve Nurullah Baldöktü İlkokulu izcileri, Yasemin Türkmen, Nazire Çorbalı, Güzin Turan, Gülizar Öçal, Ozan Esen ve Cihan Acun'un liderliğinde eğitim aldılar, önemli deneyimler kazandılar.
Kamp ikinci gününde Sabah Kahvaltısının ardından Büyüksinekli Mahallesi'ndeki Botanik Bahçe Gezisi, Ateş Gecesi hazırlıklarının yanı sıra, Ülkemizdeki Kırsal Turizm, Serbest etkinlik, Öğle Yemeği, Çiftlik Gezisi, Akşam Yemeği ve oyunlar, Ateş Gecesi Etkinlikleri, Gece Yürüyüşüyle devam etti.

ATEŞ GECESİ'NE PROTOKOL DE KATILDI
Lider Çocuk Tarım Kampı İftar Yemeği ve Ateş Gecesi etkinliğinde izcileri velilerin yanı sıra İlçe Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kemal Benli, Ziraat Odası Başkanı Metin Gürsu ve birçok davetli yalnız bırakmadı.
Kampın 3. ve son gününde izciler, Gıda, Tarım ve Hayvancılık ile Sağlıklı Beslenme konularında bilgi edindi, oyunlar oynadılar, Kompozisyon ve Resim çalışmaları yaptılar. Madalya Töreninin ardından kamp sona erdi.

Renginar SALİ

YORUM YAP