30 Ağustos Zafer Haftası Tenis Turnuvası başladı

30 Ağustos Zafer Haftası Tenis Turnuvası başladı

27.08.2024 12:26:32

Başkan Bora Balcıoğlu, Silivri Belediyesi'nin 30 Ağustos Zafer Haftası vesilesiyle düzenlediği Tenis
Turnuvası'nın açılışını, Milli Tenisçimiz İrem Kurt ve başarılı sporcumuz Çınar Şenkaya ile birlikte gerçekleştirdi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 30 Ağustos Zafer Haftası kapsamında düzenlenen Tenis Turnuvası'na Milli Tenisçi İrem Kurt birlikte katıldı. Turnuva, Zafer Haftası'nı coşkulu bir şekilde kutlamak ve sporu teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Açılışta, son dönemde ulusal ve uluslararası alanda elde ettiği başarılarla dikkat çeken Silivri Tenis Kulübü sporcusu Çınar Şenkaya da yer aldı.
Çınar Şenkaya, Montenegro'da düzenlenen 14 Yaş Tennis Europe turnuvasında finalist olmuş ve ardından katıldığı TED 16 Yaş Tennis Europe turnuvasında şampiyon olarak Silivri'yi gururla temsil etmişti. Şenkaya'nın turnuvaya katılımı, genç sporculara ilham verdi ve turnuvaya ayrı bir değer kattı.
Başkan Balcıoğlu, turnuva sırasında yaptığı açıklamada, “30 Ağustos Zafer Haftası vesilesiyle düzenlediğimiz Tenis Turnuvası'na, Milli Tenisçimiz İrem Kurt ve başarılı sporcumuz Çınar Şenkaya ile katıldık. Silivri'mizde sporu ve sporcuyu destekleyecek, Silivri'mizi sporun ve sporcunun kenti yapma yolunda adımlarımızı asla aksatmayacağız” dedi.
Silivri'nin spor kültürünü daha da geliştirmeyi hedefleyen Balcıoğlu, bu tür etkinliklerle ilçede spor bilincini artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini belirtti.
Sevginar SALİ

YORUM YAP