32 yıllık tecrübesiyle yeni eğitim yılında da yanınızda

32 yıllık tecrübesiyle yeni eğitim yılında da yanınızda

26.08.2024 11:10:26

Bu bir tanıtımdır

Ozan Kırtasiye, zengin okul kıyafeti seçenekleri, kırtasiye malzemeleri ve çanta çeşitleriyle yeni eğitim yılı hazırlıklarını tamamladı.

Piri Mehmet Paşa Mahallesi'nde 32 yıldır hizmet veren Ozan Kırtasiye, 2024-2025 eğitim-öğretim yılına sayılı günler kala, öğrenci, öğretmen ve velilere destek olmaya devam ediyor. Serkan Ataç'ın sahipliğinde faaliyet gösteren Ozan Kırtasiye, zengin okul kıyafeti seçenekleri, kırtasiye malzemeleri ve çanta çeşitleriyle yeni eğitim yılına hazırlananların ilk tercihi olmayı sürdürüyor.
Mumhane Sokak No: 16 (İSMEK yanı) adresinde bulunan Ozan Kırtasiye, kaliteli ürünleri ve geniş ürün yelpazesi ile dikkat çekiyor. Yeni eğitim yılına hazırlık yapan tüm veliler ve öğrenciler, ihtiyaç duydukları her türlü malzemeyi buradan temin edebilirler. Ayrıca, bilgi ve sipariş için 0212 727 50 93 numaralı telefondan da iletişime geçilebileceği belirtildi.
Ozan Kırtasiye, tecrübesi ve güvenilir hizmet anlayışıyla bu yıl da öğrencilerin eğitim hayatını kolaylaştırmayı hedefliyor.
Renginar SALİ

YORUM YAP