Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine duyuru

Açık Öğretim Lisesi öğrencilerine duyuru

17.07.2024 11:02:03

Açık Öğretim Liseleri 3. Dönem Yazılı Sınavlarının Giriş Belgeleri Yayımlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20-21 Temmuz 2024 tarihlerinde yapılacak olan Açık Öğretim Liseleri 2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı 3. Dönem yazılı sınavlarının sınav giriş belgelerinin yayımlandığını duyurdu. Öğrenciler, sınav giriş belgelerine Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemi üzerinden erişebilecekler.
SINAV GİRİŞ BELGELERİ NASIL ALINIR?
Öğrenciler, Öğrenci Numarası veya T.C. Kimlik Numarası ile şifrelerini kullanarak Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemi internet adresinden sınav giriş belgelerini alabilirler.
FOTOĞRAFI OLMAYAN ÖĞRENCİLER İÇİN BİLGİLENDİRME
Açık Öğretim Liseleri Bilgi Yönetim Sistemi'nde fotoğrafı olmadığı için sınav giriş belgesini alamayan öğrenciler ise, kendilerine en yakın irtibat büroları (Halk Eğitimi Merkezleri, Yurt Dışı İrtibat Büroları, KKTC) aracılığı ile sisteme fotoğraflarını 19 Temmuz 2024 tarihi mesai bitimine kadar yüklettikten sonra sınav giriş belgelerini alabileceklerdir.
ÖNEMLİ TARİHLER VE DETAYLAR
• Sınav Tarihleri: 20-21 Temmuz 2024
• Fotoğraf Yükleme Son Tarihi: 19 Temmuz 2024 mesai bitimi
Öğrencilerin sınav giriş belgelerini zamanında alabilmeleri ve sınavlara sorunsuz bir şekilde katılabilmeleri için belirtilen tarihlere dikkat etmeleri önemle duyuruldu.
Renginar SALİ

YORUM YAP