Ahmet Ermiş’in “Karışık Kafalar” şarkısı büyük ilgi görüyor

Ahmet Ermiş’in “Karışık Kafalar” şarkısı büyük ilgi görüyor

4.07.2024 11:56:37

Müzik çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ahmet Ermiş'in yeni parçası “Karışık Kafalar”, dinleyicilerden tam not almayı başardı. Şarkıcı Ahmet Ermiş, güncel yaşantıdan esinlenerek yazdığı şarkı sözleri ve yeni klip çalışmasıyla dikkatleri üzerine çekti.
Ermiş, “Karışık Kafalar” şarkısının, yaşamın karmaşıklığını ve herkesin bu karmaşadan aldığı payı anlattığını ifade ederek, şunları söyledi: “Şarkı, hareketli ve eğlenceli ezgilerden oluşsa da, aslında günlük yaşamın yoğunluğu, stres ve zorluklardan dolayı ruh halimizi yansıtıyor. Hayat mücadelesi içerisinde kafamız çok karışık. İşte, aşta, aşkta da öyle değil mi? İşte bu şarkı da herkes payına düşeni alıyor. Ama müzik, ruhun gıdasıdır misali, vazgeçmeden ve pes etmeden hayatımızı sürdürüyoruz. Kah seviniyor, kah üzülüyoruz. ‘Karışık Kafalar' herkese iyi gelecek diye düşünüyorum. Şarkı yayınlandığı günden beri de güzel bir ivme yakaladı. Destekleyen tüm dinleyicilerimize kucak dolusu sevgiler, saygılar” dedi.
“Karışık Kafalar” şarkısının müzik yönetmenliğini Sendur Aydın, aranjörlüğünü Melihcan Ataklar, mix mastering'ini ise Aliş Kaygusuz yaptı. Ahmet Ermiş'in ayrıca söz ve müziği kendisine ait olan “Sitem” ve “Bile Bile” adlı eserleri de bulunuyor.
Dinlemek için linke tıklayınız: https://youtu.be/ujQcEpp_w-U?si=f3waUhkjpw1QVMXS

 

YORUM YAP