AK Parti’de “Yeniden İstanbul” meclisi

AK Parti’de “Yeniden İstanbul” meclisi

18.09.2023 11:50:35

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı “Yeniden İstanbul” sloganı ile Daraltılmış Yerel Yönetimler gündemli Danışma Meclisini, Perşembe akşamı gerçekleştirdi.

AK Parti'den konuyla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “AK Parti İl Başkan Yardımcımız Sayın Recep Aslıyüksek, İlçe Başkanımız Sayın Ekrem Pamuk, milletvekilimiz Sayın Seda Gören Bölük, İlçe Koordinatörümüz Sayın Mahmut Yusuf ve teşkilat mensuplarımızın katılımı ile Daraltılmış Yerel Yönetimler gündemli Danışma Meclisi'mizi gerçekleştirdik. “Yeniden İstanbul” diyerek önümüzdeki yerel seçimlerimiz için tekrar "Durmak yok yola devam diyerek" dinmeyen çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. Meclisimize katılan tüm teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı sunuyoruz.”
İstanbul İl Başkanlığının Yeniden İstanbul sloganıyla İstanbul'un 39 ilçesinde gerçekleştirdiği Yerel Yönetimler Gündemli İlçe Danışma Meclislerinin ilçemizde gerçekleşen programına geçmiş dönem İlçe Başkanlarından Mutlu Bozoğlu ve geçmiş dönem Silivri Belediyesi Başkanı Hüseyin Turan da katılanlar arasındaydı.
Toplantıda Hükümetin ilçemizde yaptığı ve yapacağı yatırımlar, 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler de değerlendirildi.
Sevginar Sali

YORUM YAP