AK Parti’den Geleneksel 3. Kirvem Toplu Sünnet Şöleni

AK Parti’den Geleneksel 3. Kirvem Toplu Sünnet Şöleni

23.10.2024 10:09:37

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığınca Geleneksel 3. Kirvem AK Parti Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığınca hafta sonu 3. Kirvem AK Parti Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi. İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, aile ve erkekliğe ilk adımını atan çocuklarla şölende bir araya geldi.
AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Geleneksel 3. Kirvem AK Parti Toplu Sünnet Şöleni'nin başarıyla gerçekleştirildiğini duyurdu. Pamuk, programda çocukların ve ailelerin mutluluğuna tanıklık etmekten büyük onur duyduklarını belirtti.
Başkan Pamuk, şölende birlik ve beraberlik içinde geçen bu anlamlı günün, toplumsal dayanışmanın ve paylaşma kültürünün ne kadar güçlü olduğunu bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Çocukların yüzlerindeki mutluluğun ve ailelerin dualarının, benzer etkinlikler düzenleme motivasyonu verdiğini vurguladı.
Programın düzenlenmesinde emeği geçen Sosyal Politikalar Birim Başkanı Ayfer Uçar Dağgül, Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür eden Pamuk, ailelere sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gelecek diledi.
Toplu sünnet şölenine katılan aileler, çocuklarının bu özel gününde yanlarında olan AK Parti Silivri teşkilatına teşekkür ederek, böylesi anlamlı etkinliklerin toplumsal bağları güçlendirdiğini dile getirdi.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP