AK Parti’den MHP Silivri İlçe Başkanlığı’na ziyaret

AK Parti’den MHP Silivri İlçe Başkanlığı’na ziyaret

27.09.2024 11:20:05

Cumhur İttifakı paydaşları arasındaki dayanışma kapsamında, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, “Teşkilat mensuplarımız ile Cumhur İttifakı paydaşımız Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Başkanımız Hakan Bakmaz ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Misafirperverliklerinden dolayı kıymetli başkanımıza ve yönetimine teşekkür ederim” dedi.
MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cumhur İttifakı paydaşımız Silivri AK Parti İlçe Başkanı Sn. Ekrem Pamuk, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.
Ziyarette ayrıca, Silivri Belediyesi AK Parti Grup Sözcüsü Celalettin Yazıcı ve MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın'ın yanı sıra diğer meclis üyeleri de hazır bulundu. Program Cumhur İttifakı'nın yerel düzeydeki birlikteliğini pekiştiren bir buluşma olarak değerlendirildi.
Sevginar Sali

YORUM YAP