AK Parti Heyetinden protokol ziyaretleri

AK Parti Heyetinden protokol ziyaretleri

24.10.2024 10:54:32

AK Parti İlçe Teşkilat mensupları, İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Akın Bayram ile birlikte Silivri'de bir dizi ziyarette bulundu. 

AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, Meclis Üyeleri ve İl Başkan Yardımcısı, Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Akın Bayram ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Heyet, ilk olarak İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, İlçe Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı, Jandarma Komutanı Fatih Torun ve Spor Müdürü Seyithan Dağıstanlı'yı makamlarında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretler sırasında ilçe gündemindeki gelişmeler ve kamu kurumları ile sivil toplum arasındaki iş birliği konuları ele alındı. AK Parti heyeti, ilçedeki hizmetlerin koordinasyonu konusunda karşılıklı fikir alışverişi yaptı.
Heyet, resmi ziyaretlerin ardından mahalle başkanları ile bir araya geldi. Önceki dönem Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Günaydın, Fatih Mahallesi Mahalle Başkanı Metin Kutlar ve Piri Mehmet Paşa Mahallesi Mahalle Başkanı Ergül Tulumcu, iş yerlerinde ziyaret edilerek kendileriyle sohbet edildi.
Ziyaretlerde, ilçe ekonomisi ve yerel sorunlar ele alınırken, esnaf ve mahalle temsilcilerinin beklentileri dinlendi. Buket KARAHIZIR

YORUM YAP