AK Parti ilçe temsilcileri 23. kuruluş yıl dönümü programına katıldı

AK Parti ilçe temsilcileri 23. kuruluş yıl dönümü programına katıldı

19.08.2024 14:44:07

AK Parti Silivri İlçe temsilcileri, partilerinin 23. kuruluş yıl dönümü kutlama programına katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte geçtiğimiz hafta partisinin Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23. kuruluş yıl dönümü programına katıldı. Erdoğan, programa katılamayan illerdeki partililerini ise video konferans aracılığıyla selamladı.
AK Parti'nin 23 yıllık başarı hikâyesinin kutlandığı etkinlikte, Cumhurbaşkanı Erdoğan, partililere seslenerek, milletin refahı ve Türkiye'nin geleceği için aynı azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceklerini vurguladı. Erdoğan, AK Parti'nin Türkiye'ye kazandırdığı eserler ve hizmetlerle geleceğe emin adımlarla yürüdüğünü ifade etti.
“UMUDUN, İCRAATIN, GELECEĞİN ADI; AK PARTİ”
Silivri'den de katılımın olduğu ilde düzenlenen programda, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin ve ilçe teşkilat mensupları yer aldı. İlçe teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın video konferans ile katıldığı, AK Parti'mizin 23. kuruluş yıl dönümü programımızı gerçekleştirdik. AK Parti'mizin milletimize hizmet yolunda 23. kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Umudun, icraatın, geleceğin adı; AK Parti!” ifadelerine yer verildi.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP