AK Parti Kadın Kolları sahada

AK Parti Kadın Kolları sahada

12.02.2024 12:11:02

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları, Sevnur Şahin'in başkanlığında yerel seçim çalışmalarına sahada yoğun ziyaret programıyla devam ediyorlar.

AK Parti Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, yerel seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve vatandaşlarla buluşmaya, görüş alışverişinde bulunmaya ve Cumhur İttifakı İstanbul Adayları Murat Kurum ve Silivri Adayları Volkan Yılmaz'a destek istemeye devam ediyor.
Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, destek arayışlarını Silivri Yeni Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.
Albayrak Tente fabrikasını Meclis üyesi aday adayı Yeşim Çakır ile ziyaret etti. Kadın personeller ile istişarelerde bulunarak İstanbul'da Murat Kurum, Silivri'de Volkan Yılmaz 'a destek istedi.
Şahin, Karasu Oto Yağ işletme sahibesi Aysun Karasu Akcay'a ziyaretini ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Aysun hanım sanayide babasının vefatı sonrasında isletmeyi ele alarak babasının mesleğini kadın eliyle titizlikle devam ettirmekte. Kadının her alanda güçlü bir şekilde var olduğunun en güzel temsilcisi Aysun Hanım. Hoş sohbeti ve nazik misafirperverligi için kendisine teşekkür ederim.”
Şahin, Mimarsinan Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.
Alibey Mahallesi Geçmiş dönem Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Naile Fırat'ı ve Hanife Er'i, Piri Mehmet Paşa Mahallesi Kadın Kolları Yönetim Kurul üyesi emaktarlarından Muammer Budak'ı ziyaret etti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP