AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Milletvekili Oğuz Üçüncü’yü ağırladı

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, Milletvekili Oğuz Üçüncü’yü ağırladı

2.10.2024 10:34:42

AK Parti Silivri İlçe Teşkilat mensupları, İstanbul Milletvekili ve Silivri ilçe sorumlusu Oğuz Üçüncü'yü ilçemizde ağırladı. 

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı, İstanbul Milletvekili ve Silivri ilçe sorumlusu Oğuz Üçüncü'yü geçtiğimiz gün Silivri'de ağırladı. İlçeye yapılan bu ziyaret, teşkilat üyeleri tarafından memnuniyetle karşılandı.
İLÇE BAŞKANLIĞI'NDA KARŞILAMA
Ziyaret, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı binasında başladı. İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri, Milletvekili Oğuz Üçüncü'yü burada karşıladı. Teşkilat üyeleri, vekille yapılan toplantıda ilçenin siyasi durumu, yerel sorunlar ve yürütülen projeler hakkında kapsamlı görüş alışverişinde bulundular. Toplantı sırasında Üçüncü, teşkilatın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve her zaman destek olmaya hazır olduğunu ifade etti.
ORDULULAR DERNEĞİ'NE ZİYARET
Milletvekili Üçüncü ve AK Parti Silivri İlçe Teşkilatı üyeleri, daha sonra Silivri Ordulular Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Dernek yönetimi tarafından karşılanan Üçüncü, burada bölge insanıyla bir araya geldi. Dernek ziyaretinde, yerel halkın talepleri ve ihtiyaçları dile getirilirken, milletvekili bu konularda çözüm odaklı projelerle ilgili bilgiler paylaştı. Ziyaretin sonunda Üçüncü, sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman yakın iş birliği içinde olduklarını ve halkla temaslarını sürekli olarak sürdüreceklerini belirtti.
İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü, ilçe mensupları ile birlikte namaz sonrası Esentepe camii cemaati ile sohbet etti.
Silivri İlçe Teşkilatı, Milletvekili Üçüncü'nün nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, "Sayın Vekilimizin ilçemize olan ilgisi ve desteği, bizi daha güçlü adımlarla ilerlemeye teşvik ediyor. Bu ziyaret, yereldeki çalışmalarımız için önemli bir moral kaynağı oldu," şeklinde konuştu.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP