AK Parti Silivri İlçe Teşkilatından Muhtarlar Derneği’ne 19 Ekim ziyareti

AK Parti Silivri İlçe Teşkilatından Muhtarlar Derneği’ne 19 Ekim ziyareti

23.10.2024 10:08:57

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, beraberindeki meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle, Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek muhtarların özel gününü tebrik etti.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, beraberindeki meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle Silivri Muhtarlar Derneği'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Dernek Başkanı Serhat Ateş ve Silivri'nin mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen heyet, muhtarların gününü kutladı ve teşekkürlerini iletti.
İlçe Başkanı Pamuk, ziyarete ilişkin yaptığı paylaşımda, muhtarların yerel yönetimlerdeki önemine vurgu yaparak, “Yerel yönetimlerin temel taşı olan muhtarlarımızın, mahalle sakinlerine sundukları hizmetler ve sorunların çözümüne sağladıkları katkılar bizler için çok kıymetli. Her biri, bulundukları mahallelerin sesi ve yürekten çalışan gönüllüleri olarak önemli bir sorumluluğu omuzluyor. Tüm muhtarlarımıza, fedakarlıkları ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, Muhtarlar Günü'nü en içten dileklerimle kutluyorum,” ifadelerini kullandı.
Muhtarlar, bu anlamlı ziyaret için Pamuk ve ekibine teşekkür ederek, mahalleleri için hizmet vermeye devam edeceklerini belirttiler.
Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP