AK Partililer seçim noktasını ziyaret etti

AK Partililer seçim noktasını ziyaret etti

12.06.2024 11:18:52

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'tan Bulgaristan seçim noktasına ziyaret.

AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk, teşkilat mensupları ile Bulgaristan'da yapılan genel seçimler için ilçemizde 9 Haziran Pazar günü Lions Leo Dernekleri Esen İbak Eğitim Uygulama Okulu'ndaki kurulan seçim noktasını ziyaret etti. Pamuk ve teşkilat mensupları, oy kullanma hakkı olan Bulgaristan göçmeni hemşerilerimizle bir araya gelerek seçim sürecine destek verdiler.
PAMUK: HAYIRLI OLSUN
Ekrem Pamuk, yaptığı açıklamada, "Teşkilat mensuplarımız ile birlikte Bulgaristan'da yapılan genel seçimler için ilçemizde kurulan seçim noktasını ziyaret ederek oy kullanma hakkı olan Bulgaristan göçmeni hemşerilerimizle bir araya geldik. Seçimde çıkacak sonuç hem Bulgaristan hem de Türkiye'miz için hayırlı olsun" dedi.
Pamuk, ziyaret sırasında Bulgaristan göçmeni hemşerilerimizin seçimlere katılımının önemine dikkat çekti ve onların demokratik haklarını kullanmalarının iki ülke arasındaki ilişkiler için de büyük bir anlam taşıdığını belirtti. Seçim noktasında oy kullanan hemşeriler, destekleri için AK Parti teşkilatına teşekkür etti.
Seda Şimşek

YORUM YAP