Aksu’dan dikkat çeken Volkan Yılmaz yorumu

Aksu’dan dikkat çeken Volkan Yılmaz yorumu

4.02.2024 10:52:46

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu'dan, Volkan Yılmaz'ın Belediye Başkanlığı ile ilgili dikkat çeken değerlendirme.
MHP Silivri İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen “Ayırmadan Ayrışmadan Silivri İçin Canla Başla” temalı kahvaltı programına katılan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, önemli açıklamalara imza attı.
“VOLKAN YILMAZ BELEDİYE HİZMETLERİNİ AŞAN DEVASA HİZMETLERİ SİLİVRİ'YE KAZANDIRIYOR”
Yaptığı konuşmada “Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, yaptığı hizmetin, verdiği emeğin ve gösterdiği gayretin karşılığını almalıdır” diyen Aksu, “İnşallah önümüzdeki seçimde yaptıklarının karşılığını alacak ve Volkan Yılmaz yeniden Silivri'ye başkan olacaktır. İBB Başkanı ne kadar halktan ve Silivri'den kopuksa Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz o kadar halkLa beraberdir. İBB ne kadar İstanbul'dan bir haber, boş zamanlarında İstanbul'a uğruyorsa, Volkan Yılmaz o kadar Silivri ile hemhaldir. İBB Başkanı Atatürk düşmanlarıyla dost olmakla meşgulken Volkan Yılmaz ayırmadan ve ayrıştırmadan Silivri'nin hizmetindedir. Karda, selde ve depremde İBB Başkanı yokken Silivri Belediyesi ise adeta tüm İstanbul'un afet koordinasyon merkezidir. 5 yıldır İBB hizmetleri yerinde sayarken Silivri hizmetlerde çağ atlıyor.
Volkan Yılmaz belediye hizmetlerini aşan devasa hizmetleri Silivri'ye kazandırıyor. Mutlu Silivri için bugüne kadar yapılanlar önümüzdeki dönem yapılacak olanların teminatıdır. Volkan Yılmaz'a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Yeniden başkan seçmek için Cumhur İttifakı olarak canla, başla ve gevşemeden çalışmaya devam edeceğiz” değerlendirmesiyle dikkat çekti.
Aksu'nun konuşmasını Başkan Volkan Yılmaz, oldukça duygulanarak dinledi.
Sevginar SALİ

 

YORUM YAP