Değerli Hürhaber okurları; Kor-Ay Enerjik Yaşam olarak bu haftaki yazımızda alkol düşkünlüğünün azaltılmasına yönelik uygulanan rezonans seanslarımıza yer vereceğim.
Alkol; mayalanmış şekerli sıvıların damıtılmasından elde edilen, sarhoş edici özelliği olan ve insan bedeni açısından fazla tüketildiğinde oldukça sağlıksız kabul edilen yanıcı bir sıvı olarak tanımlanmaktadır.
Bildiğiniz üzere alkol kişide kullanım miktarı ve sıklığına bağlı olarak bağımlılık yaratan, içemediğinde yoğun bir yoksunluk hissi yaşatan ve kişinin tek başına bırakma girişimlerinin çoğu zaman sonuçsuz kaldığı sonradan kazanılmış; ancak bırakılması mümkün olan bir alışkanlıktır.
Kazanıldığı ilk zamanlarda içerken keyif veren, neşelendiren, tüketim sıklığı ve miktarı arttıkça iradeyi devre dışı bırakan, hayatı zorlaştıran bu alkol alışkanlığının kişiye neler çektirdiğine dilerseniz aşağıdaki satırlarımızda bir göz atalım.
Hayat boyu sürer
Sosyal hayatı bozar
Çevre ve arkadaşlar kaybedilir
Ailevi sorunlar yaşanır
Ekonomik kayıplara neden olur
Hayat artık bu maddenin etrafında döner.
Kullanan kişinin hayatını bu denli zorlaştıran alkolün hastanelerin psikiyatri polikliniklerinde veya gerekli olması halinde Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'nde ( AMATEM) uygulanan tıbbi tedavi ile bırakılabilmesi mümkündür.
Kişi önce alkolün hayat kalitesini ne denli bozduğunun farkına vararak ve karar vererek, akabinde uygulanan tıbbi tedavi sürecine uyum sağlayarak hayatını yeniden yapılandırabilir.
Peki, bıraktıktan sonra kişinin hayatında ne gibi değişimler yaşaması mümkündür? Bir de bunlara göz atalım dilerseniz.
*Uyku kaliteniz artar, bu da hem zihinsel hem de fiziksel olarak enerjinizi arttırır.
*Alkolün etkisiyle aldığınız özellikle göbek bölgesi kilolarını vermeye başlarsınız.
*Vücudunuzda su dengesi sağlandığından cildiniz gençleşir
*Fiziksel ve mental olarak kendinizin farkına varmaya başlarsınız.
* Alkolden kurtardığınız maddi kazancınız ailenize ve size farklı yatırımlara fırsat sağlar.
Öncelikle tüm bu olumlu değişimleri yaşamanızı sağlayabilecek, tıbbi tedavinin alınması gerektiğini yeniden belirterek; tedavi sürecine uyum sağlayamayan ve bırakmayı başaramamış kişiler için bir de bütünsel rezonans seans seçeneğinin de bulunduğunu belirtmek istiyoruz.
Peki nasıl uygulanıyor bütünsel rezonans seansları? Kişideki olası etkileri neler? Dilerseniz ilgilenenlere kısaca anlatalım.
Seansını planladığımız danışanın düşkünlük yaşadığı alkol çeşitlerini yanında getirmesini istiyoruz. Getirdiği alkol numunelerini frekans iletkenlik özelliği olan cam şişelerimizle cihazımıza koyuyoruz. Sistem, seans esnasında kişinin enerjetik yapısında 0 ila 1.000.000 hz aralığında alkol frekanslarını tarayarak tespit ettiği noktada hücresel hafızada frekans silmesi yapıyor. Seans sırasında, alkolün ters frekansı aynı zamanda tuzlu sudan imal edilmiş bir spreye de yükleniyor. Bu spreyin kişinin evdeki sürecinde seansın etkinliğini arttıran hatırlatıcı özelliği bulunuyor.
Seans sonrası kişide detoks/arınma süreci başlıyor. Bu süre zarfında arınmanın gerçekleşebilmesi için kişinin bol su içmek, hamam –sauna ve verilen spreyin kullanılması gibi üzerine düşen bazı görevler bulunuyor. 4'er gün ara ile uygulanan bu 3 seans çoğu kişide yeterli etkiyi sağlıyor. 21. gün danışanla yeniden görüşme sağlanarak gerek görülmesi halinde ek seans uygulaması yapılıyor.
Bu seans desteğini alan kişilerden bazıları, bir süre sonra bir şekilde alkol almaya kalktıklarında alkolün eski tadı vermediğini, kusma dâhil vücutta reaksiyon geliştiğini, kişiyi eskisinden daha çok çarptığını ve bu nedenle alkolden umduğunu bulamadığı görülebiliyor.
Uygulanan seanslarda tıbbi, bitkisel veya kimyasal herhangi bir müdahalede bulunulmadığından herhangi bir yan etkisi de bulunmuyor. Rezonans seanslarını yalnızca hassasiyetleri sebebi ile hamilelerde, kalp pili kullanan kişilerde ve 7 yaş altı çocuklarda uygulamıyoruz.
Yazımızın, alkolü hayatından çıkarmayı düşünen okurlarda, karar verme cesareti oluşturmasını temenni eder, canlı, pozitif enerjilerle geçireceğiniz günler dileriz.