“Ankara ile Silivri arasında güçlü gönül bağı kurmaya söz veriyorum”

“Ankara ile Silivri arasında güçlü gönül bağı kurmaya söz veriyorum”

5.05.2023 10:53:08

Seçim çalışmalarına örgüt, Millet İttifakı birleşenleri desteğiyle köylerde devam eden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Doruk Bulut, farklı bir milletvekilliği sergilemeye, Başkent ile Silivri arasında güçlü gönül bağı kurmaya söz verdi.

CHP Silivri İlçe Örgütü Berker Esen Başkanlığında, Milletvekili Adayı Doruk Bulut ile birlikte 14 Mayıs seçim çalışmalarına Alipaşa, Fener ve Kurfallı'da devam etti.kurfallı
Kabalık bir heyetle köylerdeki seçim çalışmalarına devam eden CHP'lilere, muhtarlar, Saadet Partisi İlçe Başkanı Kadir Tokalı, Gelecek Partisi İlçe Başkanı Ümit Beyatlı, Demokrat Partisi İlçe Başkanı Halide Avlu da destek oldular. İlçe yöneticileri, mevcut ve geçen dönem meclis üyeleri de partileri ve Bulut'un destek temaslarına katkı için programlardaydı. Geçmiş dönem CHP Belediye Başkanı Özcan Işıklar da partisinin seçim çalışmalarında bulunmaya devam etti.fener3
ESEN: BİR OY KILIÇDAROĞLU, BİR OY DA BULUT'A İSTİYORUM
CHP İlçe Başkanı Berker Esen, “Bir oy Genel Başkanım Kemal Kılıçdoğru, bir oy da Doruk Bulut için istiyorum” derken, 85 Milyon'un Cumhurbaşkanını seçerek toplumda oluşturulan kutuplaşmaya son vermek için 14 Mayıs seçimlerinin hayati bir önem ve büyük bir şans olduğunu vurguladı.alipaşa (4)
“Bütün sıkıntıların farkındayız. Bizi seçin ve iktidara getirin ki sorunları ortadan kaldıralım” diyen Esen, güçlü bir destek beklentisini iletti.
BULUT: ANKARA İLE SİLİVRİ ARASINDA GÜÇLÜ BİR GÖNÜL BAĞA KURMAYA SÖZ VERİYORUM
Silivri köylerinde vatandaşlara seslenen Doruk Bulut da “Bana sahip çıkın. Ankara ile Silivri arasında güçlü bir gönül bağa kurmaya söz veriyorum” derken seçim çalışmalarında iletilen tüm eleştiriler ve önerileri can kulağı ile dinleyip, aklına not ettiğini paylaştı.alipaşa (3)
Türkiye'nin sürüklendiği çıkmazdan bir an önce geri döndürülmesi gerekliliğine işaret eden Bulut, çiftçi, tarım politikalarından söz etti ve adalet, liyakat vurgusu yaptı. CHP Milletvekili Adayı Bulut, “12. Kritik bir sıradayım, desteklerinizle sesinizi duyuracağım, sorunlarınızın çözümü konusunda yanınızda olacağım. Haydi hep birlikte 12'den vuralım” diyerek bölge halkı ile kucaklaşmasını, sürdürdü.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP