Aslan, Balıkesir ligin son maçı değildi

Aslan, Balıkesir ligin son maçı değildi

1.10.2024 09:52:32

Hafta sonu sahasında ligin güçlü ekibi Balıkesirspor'a 2-1 yenilen Silivrispor'da Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aslan, “Balıkesir maçı ligin son maçı değildi bizde tarihimizde ilk kez yenilmedik” dedi.

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Silivrispor ligdeki ilk yenilgisini Balıkesir karşısında almasının ardından hakemin kararlarının maçı çığırından çıkardığına kanaat getirildi. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Aslan müsabaka sonunda yaptığı değerlendirmesinde; “Yeni sezon ve yeni umutlarla ligde yol alıyoruz. Geride bıraktığımız sezon 2. Ligi kıl payı kaçırdıysak bu sezon daha temkinli hareket etmekteyiz ve bundan dolayı da her zaman umutlarımızı taze tutuyoruz. Şimdi önümüzde uzun ve çok zorlu bir maraton var. Ligde yolumuza devam ediyoruz ilk yenilgimizi almamız ve bunda da hakem hatalarının varlığı bizleri üzmüştür. Hakem hataları daima yaşadığımız bir durum ama bu maçta bir başka durum bambaşka fitilleri ateşledi.

Müsabakanın ilerleyen dakikalarında verilen su molasıyla birlikte Balıkesir takımının gerek yedek oyuncuları gerekse de saha içindeki oyuncularının taraftarlarımıza yönelik tahrik edici davranış ve hareketlerine karşılık verildi. Bu durum büyük felaketlere de neden olabilirdi. Devreye girerek olayların büyümesini önledik. Bizim birleştirici ve yapıcı gücümüz her türlü zorluğun üstesinden gelir yeter ki tahriklere kapılmayalım.

Bu yenilgi ile ne yolumuzdan ne de hedeflerimizden bir sapma olmadı aksine daha da bağlanıyoruz birbirimize. Taraftarımız davamıza sahip çıkarak bizi sahipleniyor. İşin özü, futbolcusu, teknik heyeti, taraftarı, yönetimi herkes tek ses, tek nefes olmak zorunda ki neticeye ulaşabilelim” dedi.
ENGİNAKIN

YORUM YAP