“Atatürk’ün yolunda omuz omuza yürümeye devam edeceğiz”

“Atatürk’ün yolunda omuz omuza yürümeye devam edeceğiz”

30.09.2024 11:45:34

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği'ne ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Silivri Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret esnasında, Dernek Başkanı Rahim Ege Girgin ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları heyetini coşkulu bir şekilde karşıladı. Erdim, bu sıcak karşılama için teşekkürlerini ileterek, Atatürk'ün gösterdiği yolda birlikte yürümeye devam edeceklerinin altını çizdi.
Ziyaret sonrasında Erdim, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bizi kalabalık ve coşkuyla karşılayan Dernek Başkanı Rahim Ege Girgin ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ne çok teşekkür ederiz. Mustafa Kemal Atatürk'ün aydınlattığı yolda omuz omuza yürümeye devam edeceğiz."
Görüşme sırasında, Atatürkçü düşüncenin gelecek nesillere aktarılması, kadınların toplum içindeki rolü ve Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlılık konuları ele alındı. CHP Kadın Kolları'nın ADD'ye gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret, iki sivil toplum kuruluşu arasında iş birliğinin artmasına yönelik önemli bir adım olarak değerlendirildi. Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP