Ateş: Başarılı çalışmalarımızı sürdüreceğiz

Ateş: Başarılı çalışmalarımızı sürdüreceğiz

19.10.2024 11:24:04

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş, 19 Ekim Muhtarlar Günü'nde düzenlenen Çelenk Töreninde yaptığı konuşmada muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, halk ile devlet arasında köprü görevi gören muhtarların başarılı çalışmalarını sürdüreceklerini paylaştı.

19 Ekim Muhtarlar Günü'nde İlçe Kaymakamlığınca Çelenk Töreni düzenlendi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, siyasiler, kamu ve kurum temsilcileri, muhtarları bu özel günlerinde yalnız bırakmadı.

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş, muhtarlar adına çelengi Atatürk Anıtı'na sundu.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Serhat Ateş, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla gerçekleştirdiği konuşmada, muhtarların demokrasinin temel taşlarından biri olduğunu vurgulayarak, halk ile devlet arasında köprü görevi gören muhtarların önemine dikkat çekti. Serhat Ateş, etkinliğe katılan Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, siyasi parti ilçe başkanları ve tüm kamu kurumlarının temsilcilerine teşekkür etti.
“DEMOKRASİNİN İLK HALKASINI OLUŞTURAN MUHTARLIK KURUMU”
Ateş, konuşmasında şunları kaydetti:“Demokrasimizin ilk halkasını oluşturan muhtarlık kurumu, 19 Ekim 1829 tarihinde kurulmuştur ve 2015 yılından itibaren her yıl 19 Ekim günü ‘Muhtarlar Günü' olarak kutlanmaktadır. Muhtarlarımız, mahalle ve köylerde devletin tüm kurumlarını temsil ederek, kamu hizmetlerinin halka eşit ve etkin bir şekilde ulaşmasını sağlamak için özveriyle çalışmaktadır.”
“7/24 ESASIYLA HİZMET VEREN MUHTARLARIMIZLA BAŞARILI ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”
Konuşmasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İstanbul Valisi Davut Gül, İlçe Kaymakamı Tolga Toğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na desteklerinden dolayı teşekkür eden Serhat Ateş, “Tüm kamu kurum kuruluş müdürlerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Başkan Ateş, konuşmasında şehit olan ve vefat eden muhtarları da rahmetle anarak, bugüne kadar görev yapmış tüm muhtarlara teşekkür etti ve emekli olanlara da sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diledi.
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI'NA VURGU
Serhat Ateş, konuşmasını Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayarak sürdürdü: “Yaklaşmakta olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı en içten dileklerimizle kutluyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.”
“TÜM KATILIMCILARA TEŞEKKÜRLER”
Ateş, konuşmasının sonunda etkinliğe katılan tüm katılımcılara teşekkür ederek, 21 Ekim Pazartesi günü muhtarlar derneğinde tebrik programı düzenleneceğini duyurdu ve herkesi davet etti.
Sevginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Gazitepe Tanju Gemici’yi kaptı
Sonraki »

YORUM YAP