Avrupa’nın en iyileriyle mücadele edecekler

Avrupa’nın en iyileriyle mücadele edecekler

23.05.2024 09:04:53

7. WKB Budokaido Avrupa Şampiyonası, 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Milli formayı gururla taşıyacak Karaca Karate Spor Kulübü sporcuları, bu şampiyonada Avrupa'nın en iyileriyle mücadele edecek.SİTE 2_5

7. WKB Budokaido Avrupa Şampiyonası, 24-26 Mayıs 2024 tarihlerinde, 20 ülkeden gelen 800'ün üzerinde sporcu, antrenman ve yetkililerin katılımıyla Düzce'de gerçekleştirilecek.
YILDIZ: GURUR VE MUTLULUK İÇİNDEYİZ
Karaca Karate Spor Kulübü Antrenörü Turgut Yıldız, yetiştirdiği sporcuların katılacağı şampiyona ile ilgili duygu ve düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: “Türkiye, 7. WKB Budokaido Avrupa Şampiyonasına ev sahipliği yapacak: Gurur ve mutluluk içindeyiz!
“TÜRKİYE İÇİN BÜYÜK ONUR KAYNAĞI”
Türkiye, Dünya Budokaido Federasyonu (WKB) tarafından düzenlenen 7.WKB Avrupa Şampiyonası'na ev sahipliği yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyor. Bu önemli etkinliğin ülkemizde gerçekleşmesi, sadece spor camiamız için değil, tüm Türkiye için büyük bir onur kaynağıdır.
“AVRUPA'NIN EN İYİLERİYLE MÜCADELE EDECEKLER”
Uluslararası arenada kendilerini kanıtlamış kulübümüzün milli sporcuları yine Avrupa'nın en iyileri ile mücadele edecekler. Milli formayı gurur ve onur içinde taşıyacak Karaca Karate Spor Kulübü sporcularımız; Sahra Bade Yıldız, Samira Avcı, Asil Kıran, Fatih Rüzgar Demirayak, Belinay Su Hacıoğlu, Pamir Poyraz Yıldız, Selen Deniz Pehlivan, Ecrin Dıragat, Arda Kenar, Umut Gürenç, Arda Fırat ve Yudum Gizem Yuca sadece bizi değil, tüm Silivri'mizi gururlandırıyor.
“SİZLERE SONSUZ GÜVENİYOR VE İNANIYORUZ”
Kulübümüzü ve Silivri'mizi bu büyük organizasyonda en üst düzeyde temsil edeceğinizden eminiz. Yolunuz açık, kalbiniz güçlü olsun. Hem milli takım, hem de kulüp adına sizlere sonsuz güveniyor ve inanıyoruz.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP