Ayşe Arslan, Okuma-Yazma serüvenini başarıyla tamamladı

Ayşe Arslan, Okuma-Yazma serüvenini başarıyla tamamladı

13.05.2024 11:13:30

Piri Mehmet Paşa İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencisi Ayşe Arslan, Okuma-Yazma serüvenini başarıyla tamamlayarak arkadaşları ve öğretmeniyle kutladı.

Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nda özel eğitim sınıfı öğrencisi olan Ayşe Arslan, Okuma -Yazma serüvenini başarıyla tamamladı. Ayşe, öğretmenlerinin de takdirini kazanarak bu önemli kilometre taşını geçti.
Ayşe'nin okuma yazma serüveni, özveri ve gayretle dolu bir süreçten oluştu. Öğretmenleri, onun bu süreçteki kararlılığı ve azmi karşısında büyük bir takdir duyduklarını belirtti. Ayşe, sabırla ve özveriyle çalışarak bu önemli becerileri edinirken, öğretmenlerinin rehberliği ve desteği de hayati önem taşıdı. Okul yönetimi, Ayşe'nin başarısını gururla karşıladı, okulun başarısına katkı sağlamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Ayşe'nin ailesi ise kızlarının bu önemli başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade etti.
Ayşe'nin bu başarısı, sadece kendi çabalarının değil, aynı zamanda ona destek olan öğretmenlerinin ve ailesinin de katkılarıyla gerçekleşti. Başarısı, diğer öğrencilere de ilham kaynağı olacak nitelikte.
Piri Mehmet Paşa İlkokulu, Ayşe'nin bu önemli başarısını kutlamak ve onun gibi öğrencilere destek olmak adına, eğitim ve öğretimdeki başarılarını artırmaya devam edecek.
Renginar SALİ

 

YORUM YAP