Azder’den siyasilere Hamsi Şenliği teşekkürü

Azder’den siyasilere Hamsi Şenliği teşekkürü

3.10.2024 10:26:17

Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Abdullah Azder'den siyasilere teşekkür turu.

Silivri Rizeliler Derneği Başkanı Sinan Abdulla Azder, kısa bir süre önce Silivri Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen 5. Hamsi Şenliği'ne yönelik teşekkür ziyaretlerine siyasi parti ilçe başkanları ile devam etti. Bu kapsamda, MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk ve BBP Silivri İlçe Başkanı Resul Aslan'ı makamlarında ziyaret eden Azder, etkinliğe sundukları katkılar ve gösterdikleri ilgiden dolayı kendilerine özel teşekkür plaketlerini takdim etti.
Azder, ziyareti sırasında siyasi parti temsilcilerine şenliğe gösterdikleri destekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. “Silivri'de kültürel ve sosyal etkinliklere olan ilginin artırılması çok önemli. Hamsi Şenliği gibi etkinlikler sadece Rizeli hemşehrilerimizi değil, tüm ilçe halkını bir araya getiren önemli buluşmalar oluyor. Bu tür etkinliklere olan desteğiniz ve katkılarınız, birliğimizi güçlendirmemiz açısından büyük değer taşıyor” diyerek, parti başkanlarına teşekkürlerini sundu.
Siyasi parti ilçe başkanları da bu ziyaret ve etkinliğe katkı sağlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilçedeki kültürel çeşitliliği ve sosyal yaşamı canlandıran bu tür organizasyonların her zaman destekçisi olacaklarını belirttiler. Ziyaretler karşılıklı iyi dileklerle son buldu.
Azder, yerel yönetimler ve siyasi partilerle birlikte gerçekleştirdikleri bu tarz etkinliklerin, toplumsal dayanışmayı artırdığını ve kültürel mirası koruma adına büyük katkı sunduğunu belirtti.
Sevginar Sali

YORUM YAP