Bakmaz: Gaziler her daim baş tacımız olacak

Bakmaz: Gaziler her daim baş tacımız olacak

19.09.2024 15:56:38

Türkiye Muhasipler Derneği Silivri Temsilciliğini ziyaretinde MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet duygularımızı sunuyorum. Gazilerimiz, bu milletin onurudur ve her zaman baş tacımız olacaklardır” dedi.

MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, 19 Eylül Gaziler Gününde, resmi törenlere katılım gösterdikten sonra, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye Muhasipler Derneği Silivri Temsilciliğini ziyaret ettiler.

MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muhasipler Derneği Silivri Temsilciliğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, dernek çalışmaları hakkında bilgi alındı ve dernek yönetimi ile karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Hakan Bakmaz, derneğin Silivri'de gerçekleştirdiği faaliyetlerden memnuniyet duyduklarını belirterek, işbirliğinin önemine vurgu yaptı.

MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, ziyarette “Tarihimizin en onurlu sayfalarını yazan gazilerimiz, milletimizin bağımsızlık ve vatan sevgisinin en büyük simgeleridir. Canlarını hiçe sayarak bu toprakları savunan gazilerimize her zaman minnettarız. Onların kahramanlıkları ve fedakarlıkları, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini oluşturan en değerli unsurlardır” ifadelerini kullandı.

Bakmaz, sözlerine şöyle devam etti: “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize minnet duygularımızı sunuyorum. Gazilerimiz, bu milletin onurudur ve her zaman baş tacımız olacaklardır.”

 

 

YORUM YAP