Balcıoğlu: Başaracağız az kaldı

Balcıoğlu: Başaracağız az kaldı

17.08.2023 10:59:05

CHP Kongresinde katılımcılara hitap eden İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, “Çok çalışmalı, kararlı ve istikrarlı hareket etmeliyiz. Bölünmeden, ayrılmadan gücümüzü artırarak CHP'yi yerelde ve genelde iktidar yapmalıyız. Ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Silivri, bir Türkiye bırakmalıyız... Bunu başaracağız değerli arkadaşlar az kaldı” dedi.

CHP Silivri İlçe Başkanlığının Pazar günü gerçekleştirdiği, Berker Esen'in güven tazeleyip yönetimini yenilediği genel kurulda konuşan İBB ve Silivri Belediyesi Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, partililer ve halkın desteğine teşekkür ederken, “Cumhuriyet Halk Partisi'nin özellikle bu dönem kaybedecek bir tane insan lüksü yok!” uyarısında bulundu.
BALCIOĞLU: EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIMIZ, PARTİLİLERİMİZİN VE HALKIMIZIN DESTEĞİDİR
Balcıoğlu'nun kongre konuşması aynen şu şekilde; “Konuşmama bir teşekkürle başlamak istiyorum müsaadenizle. Sizlerin yüksek desteğiyle, halkımız bizleri kendilerinin temsilcisi olarak çeşitli görevlere getiriyorlar. Bir bu görevlerimizi icra ederken zaman zaman ciddi siyasi sorunlarla, engellemelerle karşılaşıyoruz. İşte bu tip anlarda sizlerin, yanı partililerimizin yanımızda olduklarını, arkamızda durduklarını bilmek inanın benim için paha biçilmez bir destek oluyor.
Verdiğimiz siyasi mücadeleler sırasında bazen an geliyor, bir anlık da olsa duraksıyoruz çünkü mücadele ettiğimiz zihniyette “zafere giden her yol mübah'' anlayışı var ne hukuk tanıyorlar ne fikirlere saygıları var işte bu yüzden bazen bir anlık duraksamamız olabiliyor. O sırada aklıma hemen partilerimizin bizlere olan inancı, güveni, koşulsuz destekler geliyor ‘bu güveni boşa çıkartamayız' diyorum ve tabiri caizse vites artırıp inandığımız değerler doğrultusunda tam gaz mücadeleye devam ediyoruz. Bazen bu mücadelemiz yeterli geliyor, bazen eksik kalıyor ama mutlaka mücadele ediyoruz. En büyük motivasyon kaynağımız, partililerimizin ve halkımızın desteğidir. Bu desteğinizi hissettirdiğiniz için sizlere samimiyetimle bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız.
“SİLİVRİ BELEDİYESİ YÖNETİMİ TEKRAR CHP'YE KAZINDIRILACAKTIR”
Kıymetli büyüklerim, değerli genç arkadaşlarım, 3,5-4 yıl önce kongremizi yapmıştık. Zaman çabuk geçiyor. Öncelikle bugün seçilecek olan ilçe başkanımızı ve yönetimimizi şimdiden tebrik ediyorum. Seçilecek yönetiminiz Cumhuriyet Halk Parti'mizi daha da yükseltecek, bayrağı daha ileriye taşıyacak ve elbette 2024 yerel seçimlerinde Silivri Belediyesi, yönetimini tekrar CHP'ye kazandıracaktır. Buna olan inancımız tamdır.
“SORUMLULUK ALMAKTAN İMTİNA ETMEYECEĞİZ”
Bizler de bu hususta var gücümüzle mücadele edecek ve elbette görev almaktan, sorumluluk almaktan asla imtina etmeyeceğiz.
“BİR İNSAN KAYBEDECEK LÜKSÜMÜZ YOK”
Biliyoruz ki bizim Cumhuriyet Halk Partisi'nin özellikle bu dönem kaybedecek bir tane insan lüksü yok! Ayrıca unutmamak gerekir ki toplumun kaygılarına da hayallerine de samimiyetle ortak olmak gerekir. Gerek siyasi, gerek iktisadı açıdan içinde bulunduğumuz bu buhranlı dönemi aşmamız için önümüzde yalnızca bir yol vardır o da Atatürk'ün yoludur.
“BAŞARACAĞIZ AZ KALDI”
Çok çalışmalı, kararlı ve istikrarlı hareket etmeliyiz. Bölünmeden, ayrılmadan gücümüzü artırarak CHP'yi yerelde ve genelde iktidar yapmalıyız. Ve çocuklarımıza daha yaşanabilir bir Silivri, bir Türkiye bırakmalıyız... Bunu başaracağız değerli arkadaşlar az kaldı! İnanın az kaldı. Ben bu samimi duygularımı, değerlendirmelerimi bugün burada sizler ile yani ailemle paylaşmak istedim. Naçizane ilginiz için teşekkür ediyorum. Kongremizin partimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.”
Sevginar sali

YORUM YAP