Balcıoğlu: Çalışmalar tamamlanmak üzere

Balcıoğlu: Çalışmalar tamamlanmak üzere

16.09.2024 11:22:31

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle'de Zeki Çevik Camii yanındaki park yapım çalışmalarının sona yaklaştığını açıkladı. Toplam 2.343 m² alana sahip olan park, kısa süre içinde ilçe halkının kullanımına sunulacak. Parkta basketbol sahası, çocuk oyun alanı, otopark, geniş yeşil alanlar ve kent mobilyaları gibi çeşitli sosyal ve sportif alanlar yer alacak.

Başkan Balcıoğlu, "Çok yakında hemşerilerimizin kullanımına sunacağımız bu parkımız, mahallemize değer katacak. İlçemizi daha yaşanabilir hale getirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz" dedi.
Park, tamamlandığında bölge sakinleri için yeni bir sosyal alan ve dinlenme noktası olacak.Seda Şimşek

  1. Salih Salih

    Başlatılmış ya da Onaylanmış projeler neden iptal ediliyor özellikle balıkçı barınaklarını kötü görüntüden kurtarıp modern bir liman haline getirecek Silivri'de turizmi çekecek Cazibe Merkezi oluşturacak bu önemli proje neden iptal edildi bu İnanılacak gibi değil

  2. Ali.hiracal Ali.hiracal

    Aynen öyle TOKİ konutları etrafı çöp herkes boş araziye atıyor hele kedi leşleri bile yol kenarlarında

  3. Recep Recep

    Park Silivri halkına hayırlı olsun, ancak Silivri halkı çevre konusunda yeterince duyarlı değil, etraf çöp ve pet şişeler ile dolu, ilçeye hiç yakışmıyor, Bu konuda belediyemizden bir ekip kurmasını bekliyoruz, mahalleler dahil yol dışında çevre rezaleti yaşanıyor.

YORUM YAP