Balcıoğlu: Gazilerimiz, vatan sevgisinin en güçlü simgeleridir

Balcıoğlu: Gazilerimiz, vatan sevgisinin en güçlü simgeleridir

19.09.2024 12:46:20

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, ülkemizin bağımsızlığı ve bütünlüğü için fedakarlık gösteren tüm gazilere ve şehitlerimize duyduğu minneti ifade etti.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'ndan 19 Eylül Gaziler Günü mesajı. Mesajında, kahraman gazilerin ve şehitlerin, milletimizin onurlu tarihindeki yerini vurgulayan Balcıoğlu, gazilerin her zaman minnetle anılacağını belirtti.
BALCIOĞLU: GAZİLERİMİZ, VATAN SEVGİSİNİN EN GÜÇLÜ SİMGELERİDİR
Balcıoğlu, mesajında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Sakarya Meydan Muharebesi'nde gösterdiği büyük kahramanlık sonucu Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e 'Mareşal' rütbesi ve 'Gazi' unvanı verildiğini hatırlatarak, ülkemizin bağımsızlığı, birlik ve bütünlüğü için canlarını hiçe sayarak büyük fedakarlık gösteren tüm gazilere minnet ve şükranlarını sundu. Gazilerin, milletimizin tarih boyunca her türlü zorluğa karşı dimdik ayakta kaldığını ve vatan sevgisinin gücünü en çarpıcı şekilde kanıtlayan kahramanlar olduğunu dile getirdi.
“ŞEHİTLERİMİZ VE GAZİLERİMİZ, MİLLETİMİZİN ONURLU TARİHİNİN SİMGELERİDİR”
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, şehitlerin ve gazilerin milletimizin onurlu tarihindeki en değerli simgeler olduğunu belirterek, onların hatıralarını yaşatmanın ve gelecek nesillere aktarmanın büyük bir sorumluluk olduğunu ifade etti. Şehitlerimizi rahmetle ve saygıyla anarken, gazilere olan minnettarlığını da dile getirdi.
“GAZİLERİMİZE VE ŞEHİT AİLELERİMİZE DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Balcıoğlu, gazilerimize ve şehit ailelerine layık bir hayat sunmak için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, Ebedi Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e gazi unvanı ve mareşal rütbesi verilmesinin yıldönümünde, tüm kahraman gazilerin Gaziler Günü'nü en içten dilekleriyle kutladığını ifade etti.

 

YORUM YAP