Balcıoğlu: Gençlerimize modern ve sosyal bir alan kazandırıyoruz

Balcıoğlu: Gençlerimize modern ve sosyal bir alan kazandırıyoruz

27.05.2024 11:51:00

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, "Gençlik Merkezi Projemiz ile gençlerimize modern ve sosyal bir alan kazandırıyoruz" dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Gençlik Merkezi projesi kapsamında devam eden çalışmalar hakkında bilgi almak ve yerinde incelemelerde bulunmak üzere ekiplerle bir araya geldi.
Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, "Gençlik Merkezi projemizin çalışmaları hızla ilerliyor. Bugün ekiplerimizle birlikte gelinen süreci inceledik ve yeni merkezimizin detayları hakkında bilgi aldık. Toplam 13.291 metrekarelik bir alana sahip olan bu merkez, içinde birçok imkanı barındıracak." dedi.
Yeni Gençlik Merkezi'nin içinde satranç odası, robotik kodlama atölyesi, dijital fotoğrafçılık atölyesi, çok amaçlı salon, drama ve bale salonu, oyun odaları ve nikah salonu gibi birçok imkanı bulunduracağını belirten Başkan Balcıoğlu, "Bu merkez, gençlerimizin sosyal, kültürel ve eğitsel gelişimlerine katkı sağlayacak modern bir alan olacak" şeklinde konuştu.
Başkan Balcıoğlu, Gençlik Merkezi projesinin tamamlanmasıyla birlikte Silivri'nin değerli gençlerine modern ve sosyal bir alan kazandırılacağını vurgulayarak, gençlerin potansiyellerini keşfetmelerine ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağlayacaklarına inandıklarını ifade etti.

Sevginar Sali

YORUM YAP