Balcıoğlu: Halka güveniyorum

Balcıoğlu: Halka güveniyorum

16.11.2023 10:20:40

22 Kasım'da 2024 yerel seçimlerine yönelik adaylık muratlarına başlayacak olan CHP'nin Silivri Aday Adaylarından Bora Balcıoğlu ile gelinen süreçteki düşüncelerini konuştuk. Balcıoğlu, “Partili partisiz geniş bir seçmen yelpazesinden oy desteği alacağım. Yalnız şahsi iddiam değil, Silivri üzerine yapılan bütün incelemelerin ortaya koyduğu bir sonuç. Genel Merkezimiz de halkın istediği kişileri aday göstereceklerini, halka rağmen hareket etmeyeceklerini defaten belirtti. Halka güveniyorum, kendime inanıyorum” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nde 2019 seçimlerinde Özcan Işıklar'a karşı Belediye Başkan Aday Adaylığı bayrağı açan ve 2024 yerel seçimlerinde partisinin adaylaştırma olasılığı en yüksek isimleri arasında yer alan Bora Balcıoğlu, Hürhaber'e konuştu.
CHP'den Silivri Belediye Başkan Adayı olmak iddiasını 2019'da olduğu gibi 2024 yılı için de kararlılıkla sürdürdüğünü belirten Balcıoğlu, “Yarım kalan işimizi bu kez tamamlayacağız. Kurultay sürecinin ardından gelişmeleri izliyoruz, hali hazırda devam eden görevlerimizi yürütürken bir yandan da kamuoyunda net olarak bilinen iddiamıza yönelik temaslarımızı sürdürüyoruz” dedi.
BALCIOĞLU: SİLİVRİ'DE “SEÇİM KAZANDIRACAK ADAY” BENİM
Aday olma şansını değerlendiren Balcıoğlu, “CHP Genel Başkanımız Özgür Özel de İBB Başkanımız ve partimizin 2024 adayı olduğu bilinen Ekrem İmamoğlu'nun da üzerinde durduğu “Seçim kazanacak olan isimlerin aday gösterilmesi” şartının Silivri'de beni işaret ettiğini gönül rahatlığı ile söyleyebilirim. Partili partisiz geniş bir seçmen yelpazesinden oy desteği alacağım yalnız şahsi iddiam değil, Silivri üzerine yapılan bütün incelemeler, kamuoyu yoklamalarında ortaya çıkan bir sonuç.
“HALKIN DESTEĞİNE GÜVENİYORUM”
Genel Merkezimiz ve aday belirleme organlarımız halkın istediği kişileri aradıklarını, halka rağmen hareket etmeyeceklerini defaten belirtti. Halka güveniyorum, kendime inanıyorum.
“PARTİLİ PARTİSİZ HER KESİMDEN OY ALIRIM”
Sokakta karşılığım yoksa aday olmam ama kime sorsalar, nasıl bir araştırma yaparsalar yapsınlar oy verebilecek noktada sadece CHP değil, AK Parti, MHP, İYİ Parti, DP'lilerin tercih ettiği isim olduğum görülüyor. Partimin toplumun sesine kulak vereceğine inanıyorum. Adil bir biçimde hakkım olan adaylık için mücadele ediyorum. Aday olarak partime başarı ve seçim zaferi kazandıracağıma, Silivri ve ülkem için güzel hizmetler yapacağıma kimsenin şüphesi olmasın.
“KİMSENİN HAKKINI YEMEDİM, HAKKIMI DA YETİRMEYECEĞİM”
Kimseden bir çekincemiz olmadığını geçmişte de ortaya koyduk, gelecekte de gerektiğinde aynı duruşu sergilerim. Bugüne kadar kimsenin hakkını yemedim, hakkımı da yetirmeyeceğim bilinsin” dedi.
Sevginar Sali

YORUM YAP