Balcıoğlu: Her zaman üretken kadınlarımızın yanında olacağım

Balcıoğlu: Her zaman üretken kadınlarımızın yanında olacağım

1.08.2024 11:44:28

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Lavanta Hasadı ve Zeytinyağı Tadım Etkinliğine katıldı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Hayriye Sena Balcıoğlu ile birlikte Alipaşa Lavanta Bahçesi'nde Silavant tarafından düzenlenen lavanta hasadı ve Organik Park tarafından yapılan zeytinyağı tadım etkinliğine katıldı. Programa Başkan Yardımcıları Emine Tarin ile Meral Kutlu ve meclis üyeleri, KAGİD Başkanı Öznur Kırkıcı, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Silivri Cemevi Başkanı Süheyl Kırkıcı da katılanlar arasındaydı.
BALCIOĞLU: SİLİVRİ'MİZİN GÜÇLÜ, ÜRETEN KADINLARININ HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIM
Başkan Balcıoğlu, etkinlikte yaptığı konuşmada, "Alipaşa Lavanta Bahçesi'nde Silavant tarafından düzenlenen lavanta hasadı ve zeytinyağı tadım etkinliğine eşim Hayriye Sena Balcıoğlu ile birlikte katılım gösterdik. Başta Silavant İşletme Sahibi Sibel Ercan ve Silivri Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Öznur Kırkıcı olmak üzere tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği ile ilçemizin tarım potansiyelini ileriye taşıyan tüm girişimci ve üretici kadınlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Silivri'mizin güçlü, üreten kadınlarının her zaman yanında olacağım" dedi.
Etkinlik, Silivri'nin tarım potansiyelini ve kadın girişimcilerin rolünü vurgulamak amacıyla düzenlendi. Katılımcılar, lavanta hasatı yaparak ve zeytinyağı tadımı gerçekleştirerek keyifli anlar yaşadılar. Sevginar Sali

YORUM YAP