Balcıoğlu: İş birliğimiz sürecek

Balcıoğlu: İş birliğimiz sürecek

25.09.2024 10:52:34

İstanbul Rumeli Üniversitesi'ni ziyaret eden Silivri Belediye Başkanı Başkan Balcıoğlu, “İlçemizde faaliyet gösteren İstanbul Rumeli Üniversitesi, gençlerimizin geleceğine ışık tutuyor. Üniversitemizin Silivri'ye kattığı değeri daha da yukarıya taşımak adına işbirliğimiz sürecek” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Rumeli Üniversitesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, üniversitenin rektörü Prof. Dr. Mustafa Kara ve üniversite heyetiyle bir araya gelen Başkan Balcıoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için teşekkürlerini iletti.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu İstanbul Rumeli Üniversitesi'nde Rektör Prof.Dr. Mustafa Kara ile bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu, İstanbul Rumeli Üniversitesi'nin Silivri'nin eğitim hayatına ve gençlerine kattığı değerden söz etti.
Eğitim kurumları ile iş birliklerini sürdüreceklerini açıklayan Başkan Balcıoğlu, “İlçemizde faaliyet gösteren İstanbul Rumeli Üniversitesi, gençlerimizin geleceğine ışık tutuyor. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kara'ya ve üniversite heyetine misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Üniversitemizin Silivri'ye kattığı değeri daha da yukarıya taşımak adına işbirliğimiz sürecek” dedi.
Sevginar Sali

YORUM YAP