Balcıoğlu Kırkpınar Ağasıyla buluştu

Balcıoğlu Kırkpınar Ağasıyla buluştu

22.08.2024 11:31:19

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Güreş Ağası Ufuk Özünlü'yü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Balcıoğlu'na, 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'nin yeni ağası Şenol Fidan da eşlik etti. Balcıoğlu, Özünlü'ye 24 Ağustos'ta gerçekleştirilecek olan 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'nin davetiyesini takdim etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Balcıoğlu, “Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Güreş Ağası Ufuk Özünlü'ye, 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri davetiyemizi takdim ettik. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için kendisine çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Şenol Fidan da bu nazik ziyaretin önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ufuk Özünlü ise davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu ziyaret, geleneksel yağlı güreşlerin önemine bir kez daha dikkat çekti.
Balcıoğlu ve Fidan'a bu ziyarette de Silivri Belediyesi CHP Grup Sözcüsü Önder Çolak ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Tonta eşlik ettiler.
Seda Şimşek

YORUM YAP