Balcıoğlu, MHP’de uyum vurgusunda bulundu

Balcıoğlu, MHP’de uyum vurgusunda bulundu

26.09.2024 09:59:24

Siyasi parti ziyaretleri kapsamında MHP'de yeni İlçe Başkanı Hakan Bakmaz ve yönetime misafir olan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, burada Silivri'nin gelişimi için farklı siyasi partilerle uyum içerisinde çalışmanın önemini vurguladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, kısa bir süre önce İlçe Başkanlığı görevine atanan Hakan Bakmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.
CHP, İYİ Parti'nin ardından Başkan Balcıoğlu, MHP İlçe Başkanlığına bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Bey, MHP İlçe Başkanı Hakan Bakmaz ve ekibine sıcak karşılamaları ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.
MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz da bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu beyefendi hayırlı olsun ziyaretinde bulundular, kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaret esnasında, ilçedeki iş birliklerinin ve sosyal projelerin ele alındığı bir sohbet gerçekleşti. Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin gelişimi için farklı siyasi partilerle uyum içerisinde çalışmanın önemini vurguladı.
Seda Şimşek

YORUM YAP