Balcıoğlu’ndan “Hep Birlikte Kentsel Dönüşüm” çağrısı

Balcıoğlu’ndan “Hep Birlikte Kentsel Dönüşüm” çağrısı

11.07.2024 10:58:21

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçemizde devam eden kentsel dönüşüm örneklerinden Büyük Kültür Sitesi inşaatını ziyaret ettikten sonra çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Büyük Kültür Sitesi'nin kentsel dönüşüm çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Bora Balcıoğlu, "Hep Birlikte Kentsel Dönüşüme" çağrısıyla Silivri'yi deprem afetine karşı daha dayanıklı hale getirmek için çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirtti.
Balcıoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Silivri Belediyemizin incelemeleri sonucunda depreme dayanıksız olduğu tespit edilen Büyük Kültür Sitesi maliklerine daha güvenli, modern ve yaşanabilir bir yaşam alanı sağlamak üzere yapı ruhsatımızı düzenledik. Temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz bu toplu konut alanının ilçemize ve site sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum. Deprem afetinin felakete dönüşmemesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz."
Sevginar Sali

  1. ilhan B. ilhan B.

    Sadece resim vermekle oluyomu, sahildeki binamıza kaç aydır güçlendirme ruhsatı alamıyoruz imar müdürlüğünüz bizi oyalıyo, konuyu bilmeyen nekadar yetkili varsa toplanmış herkes birbirine bişeyler sorup bizi ordan oraya gönderiyo, başkanım derdimizi anlatıcak muhattap bulamıyoruz sizde yoğunsunuz gelince görüşemiyoruz.

  2. Sevcihan Kılıç Sevcihan Kılıç

    Sayın başkan belediyenin karşısında sit alanında kalan binamız kentsel dönüşümden yıkıldı, sit alanında kaldığı için kata kat alamıyoruz malikler anlaşamıyor, seçimlerden sonra geldik kentsel dönüşüm vizyonumuz güçleniyor bize zaman verin sıkıntılarınızı ibb ye ilettik dediler, geçen gün tekrar geldik bilgi almak için ancak bir gelişme yok zaten belediyenin bu konuda ciddi çalışan bir müdürlüğüde bulunmuyor kentsel dönüşüm diye sorunca başka müdürlüğe gönderiyorlar ordada konuya vakıf iki üç kişi var yok sizin kentsel dönüşüm vizyonunuz bu mu? biz sorunumuzun çözülmesini istiyoruz.

YORUM YAP