Balcıoğlu'ndan Selimpaşa’ya park müjdesi

Balcıoğlu'ndan Selimpaşa’ya park müjdesi

12.07.2024 11:30:20

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Selimpaşa Mahallesi 3211. Sokak'ta yenileme çalışmalarına başlanan park hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Balcıoğlu, aileler ve çocukların keyifle vakit geçirebileceği daha geniş ve modern bir park yapacaklarını duyurdu."Selimpaşa Mahallemiz 3211. Sokak'ta aileler ve çocuklarımızın keyifle vakit geçirebileceği daha geniş ve daha modern bir park için yenileme çalışmalarına başladık. Amacımız, mahallemize yeni ve çağdaş bir yaşam alanı kazandırmak" dedi.
Başkan Balcıoğlu, yenileme çalışmalarının hızla devam ettiğini ve en kısa sürede tamamlanarak halkın hizmetine sunulacağını belirtti. Yeni park, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları ile Selimpaşa sakinlerinin sosyal yaşamını zenginleştirecek.
Silivri Belediyesi, ilçenin çeşitli bölgelerinde benzer projelerle yaşam kalitesini artırmayı ve halkın ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor.

Buket KARAHIZIR

 

  1. Adil duman Adil duman

    Sayin baskanimizin basarilar diliyoruz allah onunu acik etsin sizden ricamiz durumandaki sokaklarimizin elden gecirilmesi acileyeti var saygilar 05428910171

  2. Vatandaş Vatandaş

    Silivri belediyesi sakin hizmetinizi gümuşyaka tarafına kaldırmayın nazar değer burası TC sınırlarında değilmiş gibi

YORUM YAP