Balcıoğlu’ndan, Topatan Kavunu ve Bamya Festivali’ne davet

Balcıoğlu’ndan, Topatan Kavunu ve Bamya Festivali’ne davet

31.07.2024 14:14:02

Silivri Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen 12. Selimpaşa Topatan Kavunu ve Bamya Festivali, 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü Selimpaşa'da gerçekleşecek. Festival, hem bölgenin meşhur topatan kavunlarını hem de bamya yemeklerini öne çıkaran yarışmalar ve akşam saatlerinde gerçekleşecek konserle vatandaşlara unutulmaz bir gün yaşatacak.
Festivalin ilk etkinliği olan Kavun ve Bamya Yarışması, saat 17:00'da Selimpaşa Belediye Çay Bahçesi'nde düzenlenecek. Yöresel ürünlerin lezzetini en iyi yansıtan üreticilerin ödüllendirileceği bu yarışma, Selimpaşa'nın tarımsal zenginliğini gözler önüne serecek.
EKİN UZUNLAR KONSERİ İLE EĞLENCE DORUĞA ÇIKACAK
Festivalin en heyecanla beklenen etkinliklerinden biri de saat 20:30'da Selimpaşa Limanı'nda sahne alacak olan Ekin Uzunlar konseri olacak. Ünlü sanatçı, sevilen şarkılarıyla festival coşkusunu katılımcılara doyasıya yaşatacak.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yaptığı açıklamada tüm Silivri halkını ve çevre ilçelerden gelen misafirleri bu özel etkinliğe davet etti. Başkan Balcıoğlu, "Topatan kavunumuz ve bamyamız gibi yöresel değerlerimizi ön plana çıkardığımız bu festivali, hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Tüm hemşerilerimizi bu güzel günde aramızda görmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAP