Balcıoğlu: Ortak projeleri masaya yatırdık

Balcıoğlu: Ortak projeleri masaya yatırdık

12.07.2024 10:49:10

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik'in öncülüğünde düzenlenen bir toplantıya katıldı.

Toplantıda, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte ortak projeler ve işbirlikleri konularında verimli görüşmeler gerçekleştirildiği belirtildi.
BALCIOĞLU: HIZ KESMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Balcıoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanımız Sayın Özgür Çelik'in öncülüğünde ilçe belediye başkanlarımız ile bir araya geldik, ortak projeler ve işbirlikleri konusunda verimli bir toplantı gerçekleştirdik. İstanbul için, Silivri için hep birlikte daha güzel yarınlar için hız kesmeden çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Toplantıda, İstanbul'un ve ilçelerinin geleceğini şekillendirecek önemli projeler masaya yatırıldı. İşbirliği ve ortak çalışma kültürünün vurgulandığı bu buluşma, İstanbul'un gelişimi adına atılacak adımların koordinasyonu açısından önemli olarak değerlendirildi.
Seda Şimşek

YORUM YAP