Balcıoğlu: Silivri birlikte güzel

Balcıoğlu: Silivri birlikte güzel

21.10.2024 12:01:34

Muhlama ve Kuymak Festivali'nde vatandaşlarla bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “81 ilden gelen hemşehrimizle, birliğimizle, beraberliğimizle Silivri birlikte güzel” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, eşi Hayriye Sena Balcıoğlu ile birlikte hafta sonu Silivri Trabzon ve Trabzonsporlular Derneği ile belediye iş birliğinde düzenlenen Muhlama ve Kuymak Festivali'ne katıldı. Festival, Silivri Sahili Festival Alanı'nda kurulan stantlarda vatandaşları buluşturdu.SİTE 2_13
BALCIOĞLU: SİLİVRİ BİRLİKTE GÜZEL
Başkan Balcıoğlu, festival alanındaki stantları gezerek katılımcılarla sohbet etti ve yöresel lezzetlerin tadına baktı. Etkinlikte yaptığı konuşmada Balcıoğlu, "Bu etkinlik, Silivri'mizin hoşgörü ve kardeşlik dolu atmosferini yansıtıyor. Birlikte paylaştığımız bu değerler; ötekisi olmayan bir Silivri hedefimizin en somut örneklerinden birisi. 81 ilden gelen hemşehrimizle, birliğimizle, beraberliğimizle Silivri birlikte güzel," ifadelerini kullandı.
Festival boyunca katılımcılar, Karadeniz'in yöresel lezzetleri olan muhlama ve kuymak eşliğinde keyifli vakit geçirdi. Etkinlik, vatandaşların bir araya gelerek kültürel bağlarını güçlendirmelerine ve kardeşlik duygularını pekiştirmelerine olanak tanıdı.
Silivri Belediyesi ve Trabzonsporlular Derneği, festivalin her yıl daha geniş katılımla düzenlenerek geleneksel hale getirilmesini hedeflediklerini belirtti.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP