Balcıoğlu: Söz veriyorum başaracağız

Balcıoğlu: Söz veriyorum başaracağız

2.02.2024 10:55:04

CHP Silivri 31 Mart yerel seçimlerinin startını, Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, başarı sözü verdi.

CHP İlçe Başkanlığı 31 Mart 2024 yerel seçimlerin startını 1 Şubat Perşembe günü Şömine Restoran'da düzenlenen kahvaltı ile verdi. CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür'ün evsahipilği yaptığı toplantıya CHP Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu, aday adaylarından Can Ayata, Semih Ayeş katılırken, Doruk Bulut sesli mesajla başarı dileklerini iletti. Geçmiş Dönem Bölge Milletvekilimiz Sıdıka Aydoğan Sarıbekir, Belediye Başkanlarından Özcan Işıklar, Mümin Tuğlu, İsmet Kirazpınar, geçmiş dönem ilçe başkanları ve meclis üyeleri, şimdiki meclis üyeleri, ilçe yöneticileri de toplantıda hazır bulundular.
KÖMÜR: SİLİVRİ'MİZ SOSYAL DEMOKRAT BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINA TEKRAR KAVUŞACAK
Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı İbrahim Kömür duygu ve düşüncelerini şöyle aktardı: “Kıymetli İl Başkan Yardımcılarım, Partimizin önceki dönem İlçe Başkanları, Silivri'miz için taş üstüne taş koyan önce ki dönem belediye başkanlarımız, kadın ve gençlik kolları başkanlarım, Belediye Meclis Üyelerimiz, Silivri basınımızın kıymetli temsilcileri, hepiniz hoş geldiniz.


Bugün burada, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Silivri'mizin geleceği için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Belediye Başkanı Adayımız Bora Balcıoğlu ile hayalini kurduğumuz Silivri için yürüteceğimiz seçim kampanyamız vizyonumuzu sizlerle paylaşmak için bir araya geldik. Hepiniz tekrar hoş geldiniz.


Kıymetli Basın mensupları;
Bu topluluğun her bir ferdi, Silivri'nin daha aydınlık bir geleceğe ulaşması için gerekli olan taşları döşemekte önemli roller üstlenmektedir.
Öncelikle, belediye başkan adayımız Bora Balcıoğlu'na ve onun "Geleceğin Silivri'si" vizyonuna dikkat çekmek istiyorum. Balcıoğlu'nun liderliğinde yürüteceğimiz bu kampanya ile Silivri'miz herkesin özlediği adil, sürdürülebilir şeffaf ve kapsayıcı sosyal demokrat belediyecilik anlayışına tekrar kavuşacak.
“HER KESİMDEN İNSANIMIZIN İHTİYAÇLARINA YANIT VERECEK BİR VİZYONA SAHİBİZ”
"Geleceğin Silivri'si" kampanyası hakkında ki detayları Belediye Başkanı Adayımız Bora Balcıoğlu'na bırakacağım ancak şunu söylemek istiyorum. Kampanya süresince ve 1 Nisan sabahı Silivri'de yeniden iktidar olduğumuzda kentimizin sosyal, ekonomik ve çevresel sürdürülebilirliğini gözeterek, her yaştan ve her kesimden insanımızın ihtiyaçlarına yanıt verecek bir vizyona sahibiz. Bu vizyon, özellikle gençlerimiz ve kadınlarımız için daha fazla fırsat ve katılım imkanı sunmayı amaçlıyor.

Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Silivri'nin her köşesinde, her mahallesinde yaşayan vatandaşlarımızın sesine kulak veriyor, onların öneri ve taleplerini yönetim anlayışımızın merkezine koyuyoruz. Bora Balcıoğlu'nun belediye başkanlığı, bu anlayışın en güçlü temsilcisi olacaktır.

“ “GELECEĞİN SİLİVRİ'Sİ"Nİ HEP BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”
Bugün bu kahvaltıda gördüğünüz birlik ve beraberlikten aldığımız güçle “Geleceğin Silivri'si"ni hep birlikte inşa edeceğiz. Bugün burada başlayan bu yolculuk, Silivri'mizi daha yaşanabilir, daha adil ve daha yeşil bir kent haline getirecektir. Cumhuriyet Halk Partimizin her bir ferdi, Bora Balcıoğlu'nu Silivri Belediye Başkanı yapmak için seçim sürecinin her aşamasında gövdesini taşın altına koyacak hep birlikte gece gündüz demeden çalışacak. Bu noktada partimizin bu dönemki tüm belediye başkanı aday adaylarına destekleri ve birliktelikleri için sizlerin huzurunda yürekten teşekkür ediyorum.

Emin olun ki tüm belediye başkanı aday adaylarımız Bora Balcıoğlu için sanki kendileri adaymış gibi en az bora Balcıoğlu kadar çalışarak bu seçimin zaferle taçlandırılmasını sağlayacak.

Hep birlikte, el ele vererek, Silivri'mizi geleceğe taşıyacağımıza olan inancım tam. Bu güçlü birlik ve beraberlik ruhuyla, Silivri'mizin aydınlık yarınlarını şekillendireceğiz. Her bir adımımız, bu kentin daha güzel, daha yaşanabilir, daha adil bir yer olması yolunda atılacak kıymetli bir adımdır.
Hepinize, bu önemli günde burada bulunarak gösterdiğiniz katılım ve verdiğiniz destek için yürekten teşekkür ediyorum. "Geleceğin Silivri'si" için atacağımız her adımda yanımızda olmanız, bu yolculuğu anlam ve değer katarak daha da güçlendiriyor.
Siz değerli yol arkadaşlarıma, destekçilerimize ve Silivri'nin tüm sakinlerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Hep birlikte yazacağımız bu yeni hikayenin, Silivri'mizi daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağına olan inancım tam.”
BALCIOĞLU: ŞEHRİMİZİ YENİDEN CHP İKTİDARIYLA BULUŞTURMAK İÇİN GERİ SAYIMI BAŞLATIYORUZ!
Kömür'ün ardından sözü CHP Silivri Belediye Başkan Adayı Bora Balcıoğlu alarak şu mesajları verdi: “Sayın ilçe başkanım; kadın ve gençlik kolları başkanlarım ve değerli yönetim kurulu üyelerimiz ile meclis üyelerimiz…
Bizlere yol gösteren çok kıymetli parti büyüklerimiz; önceki dönemlerde görev yapmış belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve yöneticilerimiz, Silivri'mizi 1 nisandan itibaren birlikte yöneteceğimiz, şehrimiz için, şehrimizin geleceği için sorumluluk almaktan bir an olsun geri durmayıp bu hususta ortaya iddia koymuş olan değerli yol arkadaşlarım ve yerel basınımızın kıymetli temsilcileri sizleri en kalbi duygularımla, saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. Hoş geldiniz, sefa geldiniz…
Sizlerle bir arada olmak, sizlerin desteğinin ve gücünün yanımda olduğunu görmek inanın benim için çok kıymetli. Davetime icabet edip beni onurlandırdığınız için, hiç eksilmeyen desteğinizi bir kez daha gösterdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.
Evet… Bugün burada, sizlerin huzurunuzda bulunduğum için inanın çok mutluyum, çok heyecanlıyım. Dile kolay tam 15 yıldır beraber mücadele ediyoruz sizlerle. Kaç seçimi birlikte geçirdiğimizi inanın ben bilemiyorum bu 15 yılda… Beraber çalıştık, beraber yorulduk. Birlikte üzüldük, birlikte neşelendik. Birlikte çok mücadele ettik…
Ve bugün bu mücadelemize bir yenisini daha ekliyoruz. Bugün burada yaklaşık 60 gün sürecek olan kampanya dönemimize sizlerle birlikte start veriyor ve şehrimizi yeniden Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıyla buluşturmak için geri sayımı başlatıyoruz!
Bizler bugüne kadar ulaştığımız her bir evin derdini can kulağıyla dinledik. Gençlerimizi gitmemeleri için ikna ettik. Bugüne kadar var gücümüzle umudu örgütledik hep beraber. İşte artık o gençler için; yaşlımız, ev hanımımız, esnafımız ve çiftçimiz, için Geleceğin Silivri'sini inşa etme vakti geldi.
Silivri'nin, Silivrili hemşehrilerimizin artık kibirden uzak, haddini bilen ve yalnızca vatandaşın önünde eğilen; vatandaşları azarlamak için değil, “dertlerine çare bulabilmek için” dinleyen bir belediye başkanı ile buluşma vakti geldi!
Belediyeyi ticari mantıkla değil, sosyal devlet anlayışıyla yöneten ve “günü kurtaran değil, geleceği tasarlayan bakış açısına sahip” bir belediye yönetimi ile buluşmasının zamanı geldi.
Bizler, büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak bu göreve hazırız. Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden; herkesin kendisinden bir şey bulabileceği ve kendisini yakın hissedeceği bir ekiple geliyoruz.
Projeleriyle Silivri'nin geleceğine yön verecek, pırıl pırıl genç yol arkadaşlarımızla birlikte çocuklarımız, kadınlarımız, ve dezavantajlı gruplarımız için geleceğin Silivri'sini tasarlıyoruz.
Çalışma azimleri ile bizlere güç veren partimizin hanımefendileri ve tecrübeleriyle Silivri'ye rota çizecek yaş almış büyüklerimizle şehrimizi geleceğe taşıyoruz.
Doğa turizmiyle, kültür-sanat faaliyetleriyle ve “çevre dostu kent” kimliğiyle öne çıkan bir Silivri'yi inşa etmek için geliyoruz! Silivri'mizi üniversiteleriyle, bilim merkezleriyle ve milli sporcularıyla tanınan bir şehre dönüştürmek için güçlü adımlarla geliyoruz değerli arkadaşlar!
Güçlü adımlarla geliyoruz! Çünkü bizim yanımızda asırlık dev çınar Cumhuriyet Halk Partimiz var! Büyük Cumhuriyet Halk Partisi ailemiz var yanımızda ve en önemlisi değerli arkadaşlar arkamızda bir çift mavi gözün ışığı var!
Bize yön veren o kahramanın ışığı oldukça bizim arkamızda, emin olun başaramayacağımız hiçbir şey olamaz bizim! Yürekten inanıyorum buna…
“BİZLERİ “O'CU, BU'CU” DİYE AYRIŞTIRMAYA, BÖLMEYE ÇALIŞACAKLARDIR”
Önemli bir hususu da sizlerin huzurunuzda ifade etmek, hatırlatmak istiyorum müsaadenizle. Elbette bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da bizlerin bu birlik bütünlüğünü zedelemek için bir takım söylemler, bir takım dedikodular olacaktır. Bu söylemler gayet normaldir çünkü biz, “Güçlüyüz” değerli arkadaşlar! Ve herkes bu gücümüzün farkında. Bizleri “o'cu, bu'cu” diye ayrıştırmaya, bölmeye çalışacaklardır. Başka türlü bizlerle mücadele edemezler çünkü… O sebeple buradan bir kez daha çok net biçimde ifade ediyorum benim bakış açımda o'cuymuş, bu'cuymuş anlayışı asla yoktur. Olamaz.
Bu anlayışa sahip olan arkadaşlarla da çalışmak istemem. Bunu da net olarak ifade etmek istiyorum.
Hepimiz, şehrimiz ve inandığımız değerlerimiz için mücadele ediyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi bir kişinin, bir grubun partisi değil hepimizin partisidir.
“SAMİMİ DESTEĞİNİZİ ASLA AMA ASLA BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIM”
Nasıl ki ben bu yolda Ay Yıldızlı şanlı Bayrağımıza, İstiklal Marşımıza ve ebedi liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e yakışır biçimde Silivri'miz için mücadele ediyorsam, benimle birlikte bu ilkeler çerçevesinde, bu yolda yürümek isteyen herkes bu mücadelemde benim yol arkadaşımdır. Cumhuriyet Halk Partisi'nin kapısı, bu yolda olan herkese sonuna kadar açıktır.
Ben sizlere yürüyüşümüzün bu ilk adımında bizleri yalnız bırakmadığınız için adayınızdan ziyade bir arkadaşınız, kardeşiniz ve “Silivri'nin evladı Bora” olarak gönülden teşekkür ediyorum.
Sizlerin bu koşulsuz ve samimi desteğinizi asla ama asla boşa çıkartmayacağım… Söz veriyorum sizlere… Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız.
Teşekkür ediyorum, sağ olun, var olun…”

 

YORUM YAP