Balcıoğlu: Tam yol ileri

Balcıoğlu: Tam yol ileri

17.09.2024 12:05:35

Meclis Üyeleri Mehmet Keleş, Sibel Aydın Işıköndeş , Ebru Akgün Pekel ve Tan Kıroğlu ile beraber hafta sonu İBB'nin 9. Dönem Çalıştayına katılan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Silivri'miz için, İstanbul'umuz için çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu ve CHP'li Meclis Üyeleri, hafta sonu İBB Çalıştayına katıldı.
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen 9. Dönem İBB Meclis Üyeleri Çalıştayına katılım sağladı.
BALCIOĞLU'NDAN TAM YOL İLERİ MESAJI
Çalıştay, İstanbul'un geleceği için ortak akıl ve dayanışma vurgusuyla gerçekleştirildi. Başkan Balcıoğlu, çalıştaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Silivri'miz için, İstanbul'umuz için Tam Yol İleri diyerek çalışmaya ara vermeden devam edeceğiz" mesajını verdi.
Çalıştaya katılan CHP Silivri ve İBB Meclis Üyesi Ebru Akgün Pekel, yaptığı paylaşımda Başkan Bora Balcıoğlu'na teşekkür ederek, "Bana her alanda desteğini esirgemeyen, çalıştayda bir sunum yapmam için cesaret veren belediye başkanım Bora Balcıoğlu'na minnettarım" ifadelerini kullandı.
Aynı çalıştayda bulunan CHP Silivri ve İBB Meclis Üyesi Sibel Aydın Işıköndeş de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "16 milyon İstanbullumuz için ortak akıl ve dayanışma ile çalışmaya kararlılıkla devam ediyoruz" diyerek, çalıştayın önemine dikkat çekti.
Aralarında Başkan Yardımcısı ve İBB Meclis Üyesi Tan Kıroğlu ile CHP İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Av. Mehmet Keleş'in de bulunduğu Silivri heyeti, İstanbul'un gelişimi için çalışmalara kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Sevginar Sali

YORUM YAP