Balcıoğlu: Ulaşım altyapısını daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyoruz

Balcıoğlu: Ulaşım altyapısını daha güvenli hale getirmeyi amaçlıyoruz

18.07.2024 11:10:14

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'ndan D-100 Karayolu Şehir Geçişi Projesine yerinde inceleme…

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, D-100 Karayolu Şehir Geçişi projesi kapsamında devam eden aydınlatma hattı kazıları ve trafik düzenleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Balcıoğlu, çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı.
Başkan Balcıoğlu, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, "D-100 Karayolu Şehir Geçişi projesi kapsamında devam eden aydınlatma hattı kazılarını ve trafik düzenleme çalışmalarını yerinde inceledik, ekiplerimizden bilgi aldık. Aydınlatma, asfaltlama öncesi tretuvar çalışmaları, geometrik düzenleme, yağmur suyu hattı dip kazı çalışmaları son sürat devam ediyor" dedi.
Projenin hızla ilerlediğini ve çalışmalarda sona yaklaşıldığını belirten Balcıoğlu, "Amacımız, Silivri'nin ulaşım altyapısını daha güvenli ve modern hale getirmektir. Bu kapsamda yürüttüğümüz aydınlatma, asfaltlama, tretuvar ve yağmur suyu hattı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" ifadelerini kullandı.
D-100 Karayolu Şehir Geçişi projesi, Silivri'nin ulaşım altyapısını iyileştirerek, trafiğin daha düzenli ve güvenli akmasını sağlamayı hedefliyor.
Sevginar SALİ

YORUM YAP