Balcıoğlu: Vatandaşlarımızın huzuru, emeklerinizle mümkün

Balcıoğlu: Vatandaşlarımızın huzuru, emeklerinizle mümkün

16.09.2024 11:19:34

Zabıta Teşkilatımızın mensuplarını ağırladığı yemekte konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “İnsan haklarına saygılı, hukuk kurallarına bağlı ve kamu görevlisi olmanın bilinciyle hareket eden zabıtalarımızla gurur duyuyoruz. Sizin bu yüksek sorumluluk anlayışınız, Silivri'mizi daha yaşanabilir bir yer haline getiriyor” mesajını verdi.

Silivri Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Mega Country Kır Bahçesi'nde özel bir yemek programı düzenlendi. Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinliğe, zabıta ekipleri ve aileleri katıldı. Bu anlamlı gece, zabıta teşkilatının hizmetlerini ve emeklerini kutlamak amacıyla sıcak bir atmosferde gerçekleştirildi.
BAŞKAN BORA BALCIOĞLU: VATANDAŞLARIMIZIN HUZURU, SİZİN EMEKLERİNİZLE MÜMKÜN OLUYOR
Gece boyunca zabıta ekipleri ve aileleri ile yakından ilgilenen Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, programda yaptığı konuşmada zabıta teşkilatının önemine vurgu yaptı. Balcıoğlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Mesai Arkadaşlarım, Kıymetli Zabıtalarımız,
Bu akşam burada, büyük bir aile olarak bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinizin huzurunda, sadece bir başkan değil, bir yol arkadaşı olarak konuşmak istiyorum. Hepimizin ortak paydası olan Silivri'mizi daha güvenli, daha yaşanabilir ve daha huzurlu kılmak için aynı yolda yürüdüğümüz yol arkadaşlarım; sizlerle bu masayı paylaşmak, benim için büyük bir onur.
Zabıta olmak kolay bir iş değil, biliyorum. Her gün vatandaşlarımızın refahı için sokaklarda, meydanlarda, pazarlarda, her köşede dimdik duruyorsunuz. Zabıta olarak, vatandaşlarımızla belediyemiz arasında güçlü bir köprü kuruyor, kamu düzenini sağlarken halkımızın refahını temin ediyorsunuz. Vatandaşlarımızın huzuru, sizin emeklerinizle mümkün oluyor.
“YÜKSEK SORUMLULUK ANLAYIŞINIZ, SİLİVRİ'MİZİ DAHA YAŞANABİLİR BİR YER HALİNE GETİRİYOR”
Zabıtaların görevi her zaman zorluklarla dolu olmuştur. Ama sizlerin bilgi, cesaret ve kararlılıkla bu zorlukları nasıl aştığınızı her gün görüyoruz. İnsan haklarına saygılı, hukuk kurallarına bağlı ve kamu görevlisi olmanın bilinciyle hareket eden zabıtalarımızla gurur duyuyoruz. Sizin bu yüksek sorumluluk anlayışınız, Silivri'mizi daha yaşanabilir bir yer haline getiriyor.
“SİZİNLE YÜRÜMEK BANA HER ZAMAN GÜVEN VE UMUT VERİYOR”
Bu akşam burada toplanmamızın nedeni hem sizlerin başarılarını kutlamak hem de bir aile olarak birbirimize daha da kenetlenmek. Hepimiz aynı amaç uğruna çalışıyoruz: Silivri'yi, halkımız için daha iyi bir yer haline getirmek. Sizinle bu yolda yürümek bana her zaman güven ve umut veriyor.
“SADECE SİLİVRİ'NİN ZABITALARI DEĞİL, AYNI ZAMANDA SİLİVRİ'NİN GELECEĞİNİN EN ÖNEMLİ TEMİNATISINIZ”
Sözlerimi bitirirken, bir şeyi asla unutmamanızı istiyorum: Sizler, sadece Silivri'nin zabıtaları değil, aynı zamanda Silivri'nin geleceğinin en önemli teminatısınız. Emekleriniz, bu şehrin huzuru ve güvenliği için atılmış en sağlam temellerdir. Hepinize, bu büyük ailenin bir parçası olduğunuz için teşekkür ediyor, başarılarınızın daim olmasını diliyorum."
ZABITA MÜDÜRÜ UĞUR TOZLU'DAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI
Zabıta Müdürü Uğur Tozlu, yaptığı selamlama konuşmasında Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'na zabıta teşkilatına verdiği destek ve ilgiden ötürü teşekkür etti. Tozlu, zabıta ekiplerinin büyük bir özveri ile çalışmaya devam edeceğini belirterek, teşkilatın Silivri'deki düzenin korunmasındaki önemini vurguladı.
BAŞKAN BALCIOĞLU'NDAN YAKIN İLGİ
Gece boyunca Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, tüm masaları tek tek dolaşarak zabıta personeli ve aileleri ile yakından ilgilendi. Zabıtalar ve aileleriyle sıcak bir sohbet ortamında geçen gecede, Balcıoğlu'nun samimiyeti dikkat çekti.
Zabıta Teşkilatı'nın 198. kuruluş yıl dönümü kutlamaları, zabıta personelinin moralini yükselten, birlik ve beraberlik mesajlarıyla dolu bir geceyle sona erdi.
Sevginar sali

  1. Halil Aksoy Halil Aksoy

    Başarılarınızın devamını dilerim başkanım tarla yollarımızıda iyileştirin lütfen hem dar hemde yağmurda çok zorlanıyoruz şimdiden çok teşekkür ederim

YORUM YAP