Baldöktülü öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

Baldöktülü öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi

6.06.2024 09:30:53

İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde yeni müfredatı değerlendirdi, öğretmenlerin görüşlerini aldı.

Silivri İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, Pazartesi günü Şerife Baldöktü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek, haftanın ilk ders zilini çaldı. Öğretmen ve idarecilerle bir araya gelerek, yeni müfredat ve eğitim programlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret sırasında, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, öğretmenler ve idarecilerle bir araya gelerek, yeni müfredatın uygulanmasıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu. Öğretmenlerin ve idarecilerin görüşleri dinlenerek, yeni müfredatın öğrenci başarısı ve eğitim kalitesi üzerindeki etkileri değerlendirildi.
Yeni müfredatın uygulanmasıyla ilgili olarak öğretmenlere destek ve rehberlik sağlanması da görüşülen konular arasındaydı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Artar, öğretmenlerin ve idarecilerin sorularını yanıtlayarak, müfredatın etkili bir şekilde uygulanması için gereken desteğin sağlanacağını belirtti.
Renginar SALİ

YORUM YAP